Μάικλ Κίτον: Αυτός ο ηθοποιός ήταν ο καλύτερος Batman όλων των εποχών

(Τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί) Batman υπάρχουν πολλοί. Ποιος όμως ήταν ο καλύτερος; 

Ο ηθοποιός Μάικλ Κίτον εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live!» και ρωτήθηκε σχετικά, με τον ηθοποιό να δίνει μια αναπάντεχη, αλλά ειλικρινή απάντηση.  

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του σόου, Τζίμι Κίμελ ρώτησε τον Μάικλ Κίτον ποιος ήταν κατά τη γνώμη του ο καλύτερος Batman απ' όλους τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Σκοτεινό Ιππότη. «Εγώ!» απάντησε ο Κίτον χωρίς κανένα δισταγμό, αλλά ουδείς ξέρει αν πραγματικά το εννοούσε. 

Ο Μάικλ Κίτον υποδύθηκε τον Batman στις ταινίες του Τιμ Μπάρτον, «Μπάτμαν» (1989) και «Ο Μπάτμαν επιστρέφει» (1992). Έχει παίξει όμως κι άλλους υπερήρωες, όπως τον Birdman και τον «κακό» Vulture στο σύμπαν του Spiderman. 

Ερωτηθείς εξάλλου για τις φήμες ότι θα επανεμφανιστεί στον ρόλο του δισεκατομμυριούχου-σούπερ ήρωα, Μπρους Γουέιν στην επερχόμενη ταινία «The Flash», απάντησε «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα», αλλά πρόσθεσε: «Είμαστε σε συζητήσεις όπως λένε. Συζητάμε γι' αυτό. Θα δούμε αν θα συμβεί».

 Επίσης αστειεύτηκε ότι «όλοι οι... 127» προηγούμενοι Batmen θα εμφανιστούν στην ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Έζρα Μίλερ ως Flash.

   

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr