Λάνα Ντελ Ρέι: «Ένιωθα ότι δεν ήθελα καν να τραγουδήσω πια» - Πώς την επηρέασε ο θάνατος της Γουάινχαουζ

Η Λάνα Ντελ Ρέι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε για λίγο να σταματήσει να ασχολείται με τη μουσική, μετά τον θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι έλαβε την πρώτη κριτική για τη μουσική της, την ίδια ημέρα που η Γουάινχαουζ πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία 27 ετών.

«Είχα για 10 δευτερόλεπτα το αίσθημα του ενθουσιασμού και μετά στις ειδήσεις παντού, σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα, ήταν ότι η Έιμι είχε πεθάνει στα πρώτα της βήματα και είπα ΟΧΙ» ανέφερε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός σε συνέντευξή της στο μουσικό περιοδικό mojo.

«Όλοι με παρακολουθούσαν, γοητεύτηκαν, αλλά προσωπικά ένιωθα ότι δεν ήθελα καν να τραγουδήσω πια» είπε η τραγουδίστρια.

Στην ίδια συνέντευξη, η Ντελ Ρέι εξήγησε πως της άρεσε η ανωνυμία της στην αρχή της καριέρας της, προτού γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Λάνα Ντελ Ρέι, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού αποκάλυψε επίσης ότι έχει ηχογραφήσει ένα άλμπουμ με διασκευές κάντρι τραγουδιών.

Τον περασμένο μήνα η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της σινγκλ «Chemtrails Over The Country Club», το τραγούδι του πολυαναμενόμενου, έβδομου άλμπουμ της με τον ίδιο τίτλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ