Ξεσπά ο πρώην της Πάμελα Άντερσον: «Μου έφαγε» 200.000 δολάρια, είμαι γεροξεκούτης

Ξεσπά εναντίον της Πάμελα Άντερσον ο παραγωγός του Χόλιγουντ Τζον Πίτερας, έπειτα του άδοξου τέλους του γάμου τους που διήρκεσε μόλις 12 ημέρες, κατηγορώντας την πως πρόλαβε να «του φάει» 200.000 δολάρια!

Σε επιστολή του στο Page Six ο Πίτερς κάνει λόγο για μια «απένταρη Άντερσον» που τον εκμεταλλεύτηκε προκειμένου να βρει τρόπο να ξεπληρώσει τα 200.000 δολάρια που χρωστούσε σε λογαριασμούς ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του γεροηλίθιο. 

Όπως αναφέρει ήταν η ίδια η Πάμελα που επέμενε για τον γάμο αυτό, κάνοντας του πρόταση γάμου μάλιστα μέσω γραπτού μηνύματος.

«Τα γκρέμισα όλα για την Παμ. Είχε σχεδόν 200.000 δολάρια χρέη και κανέναν τρόπο να τα ξεπληρώσει για αυτό και τα πλήρωσα. Κι αυτό είναι το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ηλίθιος από έναν γεροηλίθιο», γράφει χαρακτηριστικά μην παραλείποντας να αναφέρει πως την περίοδο της πρότασης γάμου από την Άντερσον βρισκόταν ήδη σε μια σοβαρή σχέση με την τότε σύντροφο του να ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπίτι του.

«Δεν χρειάζεται να σας πω ότι όταν έλαβα το μήνυμα της στο οποίο μου έλεγε ότι θέλει να με παντρευτεί, ήταν σαν να έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο ακόμη κι αν ήδη ήμουν αρραβωνιασμένος και η σύντροφός μου ήταν έτοιμη να μετακομίσει σε εμένα» τονίζει.

Πηγή: skai.gr