Survivor: Η στρατηγική Τζέιμς προκαλεί αντιδράσεις-Το μπλε πάρτι σε γιοτ και η ενόχληση Κοψιδά (vids)

Ένα τεράστιο έπαθλο διεκδίκησαν στο επεισόδιο του SURVIVOR της Κυριακής οι παίκτες των δύο ομάδων. Στο παιχνίδι επιβίωσης που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, βρέθηκε στο στόχαστρο και η στρατηγική του Τζέιμς Καφετζή.

Η αποχώρηση του Κρις Σταμούλη άφησε κενά στην ομάδα των «Μπλε». Ο Τζέιμς Καφετζής εξήγησε στους συμπαίκτες του πως η στρατηγική επιλογή του να προτείνει τον Πάνο Καλλίδη ως υποψήφιο προς αποχώρηση δικαιώθηκε αφού έτσι αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης. Ωστόσο, από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Έχω βαρεθεί, μόλις 14 ημέρες στο νησί, να ακούω τις λέξεις "τακτική", "στρατηγική", "πιόνια". Κούρασε όλο αυτό, είμαστε σε παιχνίδι επιβίωσης».

Ο Τζέιμς Καφετζής αναφέρθηκε στον καβγά που έγινε στην παραλία των «Μπλε» λέγοντας πως ο Πάνος Καλλίδης δυσαρεστήθηκε με τη στρατηγική που ακολούθησε ο ίδιος επειδή εντάχθηκε σε κλίκα με τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Ταβλαδάκη και τη Χριστίνα Κεφαλά μιας και, όπως υποστήριξε ο Ροδίτης, «ο τραγουδιστής τούς ήξερε πριν από το "Survivor"».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην παραλία των «Κόκκινων», ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος έγραψαν ένα τραγούδι και όλοι οι παίκτες το ερμήνευσαν, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να «κλέβει» τις εντυπώσεις σαν άλλος Σάκης Ρουβάς. Ωστόσο, το ζήτημα που έθεσε ο Γιώργος Κοψιδάς για τις μερίδες, προκάλεσε ένταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έπαθλο... πάρτι σε γιότ

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αντικατέστησε τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση του αγωνίσματος επάθλου και ανακοίνωσε στους «Μπλε» και στους «Κόκκινους» πως η νικήτρια ομάδα θα γευμάτιζε σε γιοτ μήκους 25 μέτρων με πιάτα από τον προσωπικό σεφ του Τούρκου παραγωγού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατόπιν, οι παίκτες έπρεπε να διανύσουν έναν απαιτητικό στίβο μάχης και στον στόχο όφειλαν να βάλουν από δύο μπάλες σε ισάριθμα καλάθια με τη μέθοδο της αναπήδησης. Η Μπλε ομάδα επικράτησε εύκολα με σκορ 10-3 και οι παίκτες της απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στο πολυτελές γιοτ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πολυτελές σκάφος, παρέλαβε τη Μπλε ομάδα από τον Άγιο Δομίνικο, βγήκε στα ανοιχτά και τους επέτρεψε να ζήσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, πανηγυρίζοντας την επικράτησή τους μετά μουσικής και φαγητού.

 

 

 

 

 

 

 

Οι μπλε χόρεψαν όλοι μαζί, ενώ έκαναν και τη γνωστή... χορογραφία στο γνωστό τραγούδι "Macarena". Όταν ακόστηκε από τα ηχεία ένα τραγούδι του Πάνου Καλλίδη, τα ντεσιμπέλ και το κέφι... ξέφυγαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός πριν από μερικές ημέρες ήταν στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του και στον ερχομό του τέταρτου παιδιού του. Το κοριτσάκι του γεννήθηκε υγιέστατο και αφού το χάρηκε μερικές ημέρες ταξίδεψε και πάλι πίσω στον Άγιο Δομίνικο και όχι με άδεια χέρια.

 

 

 

 

 

 

 

Το βράδυ της Κυριακής υποδέχτηκε ξανά τους παίκτες στο παιχνίδι και αφού δέχτηκε τις ευχές τους κέρασε γλυκά για τον ερχομό της κόρης του.

 

 

 

 

 

 

 

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, είναι γλυκύτατη και σας στέλνει χαιρετίσματα. Ευχαριστώ τον Ατζούν που μου έδωσε την ευκαιρία να γυρίσω στην Ελλάδα και να δω το τέταρτο τέκνο μου. Είμαστε και πάλι εδώ και σήμερα θα είναι το πιο γλυκό κουίζ. Σας έφερα ένα κέρασμα», είπε ο ίδιος.

 

 

 

 

 

 

 

Στο κουίζ ερωτήσεων νικήτρια αναδείχτηκε η κόκκινη ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor