Κλείσιμο

Κρίστεν Στιούαρτ: Σε αναζήτηση πρωταγωνίστριας για την ταινία που θα σκηνοθετήσει

Η Κρίστεν Στιούαρτ άρχισε τις ακροάσεις για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, κινηματογραφική μεταφορά των απομνημονευμάτων με τίτλο The Chronology of Water που έχει γράψει η Αμερικανίδα συγγραφέας, Λίντια Γιουκνάβιτς.

Στο βιβλίο παρουσιάζεται η ζωή της Γιουκνάβιτς από την ταραγμένη παιδική της ηλικία, έως τα χρόνια που αποφάσισε να εκφραστεί ως συγγραφέας.

Στη σύνοψη του βιβλίου η συγγραφέας έζησε την κακοποίηση, τον εθισμό, την αυτοκαταστροφή και την απώλεια ενός παιδιού. Είναι η ζωή μιας αντισυμβατικής προσωπικότητας, που χαράζει ένα δύσκολο, απάτητο μονοπάτι προς τη δημιουργικότητα» σημειώνεται.

Αυτήν την περίοδο η ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ κάνει ακρόαση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της, Λίντια Γιουκνάβιτς. «Το σκεφτόμαστε εδώ και πολύ καιρό» είπε στο Variety. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Τώρα κάνουμε ακροάσεις για την ταινία. Αναζητάμε τη Λίντια Γιουκνάβιτς» εξήγησε και αποκάλυψε ότι στην ταινία δεν υπάρχει ρόλος για την ίδια.

«Νομίζω ότι θα μπορούσα να υποδυθώ τη μεγαλύτερη αδερφή της, αλλά πιθανώς όχι. Ψάχνω έναν τρόπο να συμμετέχω, αλλά δεν νομίζω» είπε και πρόσθεσε ότι αναζητά επίσης χρηματοδότηση.

Η Κρίστεν Στιούαρτ σκηνοθέτησε διάφορες μικρού μήκους ταινίες, μεταξύ άλλων το 2017 το Come Swim με θέμα τον έλεγχο των όπλων στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία