Κώστας Παπαδόπουλος σε love it: Αυτή θα είναι η τελική τριάδα του Survivor (vid)

Tην τελική τριάδα του φετινού Survivor προέβλεψε, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it» ο Κώστας Παπαδόπουλος. «Τριάδα προβλέπω ότι θα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι» ανέφερε. 

Ο ζαχαροπλάστης μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας ότι δεν ήθελε να φύγει. 

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν μου το ανακοίνωσε ο Λιανός έλεγα δε μπορεί. εγώ ακόμη μπορούσα. Δε μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα, ήμασταν 4,5 μήνες μαζί. Δε ψηφίζαμε μόνο αγωνιστικά» δήλωσε. Όπως αποκάλυψε δε, είχε κάνει 4 φορές αίτηση για να μπει στο Survivor. 

Σύμφωνα με τον Κώστα Παπαδόπουλο, «η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα. Αλλά είναι αίσθημα αυτό. Ήταν δυο χρόνια μαζί. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ενωθήκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά σε φιλικό επίπεδο. Αυτό έχω παρατηρήσει». Διευκρίνισε πάντως ότι η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. «Ο Σάκης ίσως να έχει κάποια αισθήματα. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω» τόνισε.

 

 

 

«Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον James, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο». Ποτέ δεν μάς είπαν ο Νίκος με τον James τι να ψηφίσουμε ξεκαθάρισε πάντως ο Κώστας. 

«Ο Παύλος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι εντάσεις...Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι. Πλένει πάντα όλων τα πιάτα και τις κούπες».

Επιβεβαίωσε ακόμα ότι όντως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. «Η Ασημίνα κοιμόνταν δίπλα μου και όλο το σεντόνι ήταν ξανθές τρίχες».

 

Πηγή: skai.gr