Κορωνοϊός: «Μένουμε σπίτι» παρέα με τον Κρις Μάρτιν των Coldplay (vid)

Πολλά πράγματα μπορεί να κάνει κανείς προκειμένου να περάσει δημιουργικά το χρόνο του για όσο "μένουμε σπίτι" εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού. Ένα από αυτά φαίνεται τελικά πως είναι το να μιλήσει και να αλληλεπιδράσει με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, οι οποίοι, όπως κι εμείς, βρίσκονται περιορισμένοι στο σπίτι και προσπαθούν να βρουν τρόπους για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Μόνος στο σπίτι, ο τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν, αποφάσισε χθες να κάνει ένα live βίντεο στο facebook στο οποίο για περίπου μισή ώρα "τα είπε" με τους θαυμαστές του, απάντησε σε ερωτήσεις, έπαιξε μουσική και τραγούδησε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του συγκροτήματος, όπως το Yellow και το Hymn for thw Weekend μετά από "απαίτηση" του κοινού.

" Γεια σας ειμαι ο Κρις Μάρτιν, δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει αυτό, έχω λίγο άγχος", ξεκίνησε να λέει ο αγαπημένος τραγουδιστής στην κάμερα χαμογελώντας με εμφανή αμηχανία.

Όπως εξήγησε, η πανδημία του κορωνοιού οδήγησε στην ακύρωση συναυλιών του διάσημου συγκροτήματος με τα άλλα του μέλη μάλιστα να έχουν αποκλειστεί σε διαφορετικές χώρες.

"Επομένως σκέφτηκα ότι το να γίνει αυτό το βίντεο θα ήταν μια καλή ιδέα", πρόσθεσε ξεκαθαρίζοντας στο κοινό του ότι παραμένει στο σπίτι και τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του είναι καλά στην υγεία της.

 

Πηγή: skai.gr