Άφωνη έμεινε η Νάντια Μπουλέ, όταν άκουσε τον 52χρονο ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο να της αποκαλύπτει πως είχε δεχτεί πρόταση συνεργασίας από μια εταιρεία - κολοσσό στο χώρο του θεάματος και πως ο ίδιος έχει μετανιώσει πικρά που αρνήθηκε αυτή την πρόταση,

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΪ και στη συνέντευξή του εκμυστηρεύτηκε την πρόταση που είχε δεχτεί, πριν από πολλά χρόνια, από την Disney να πάει στην Αμερική να κάνει μεταγλωττίσεις στον Ντόναλντ Ντακ.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν ο άνθρωπος που έκανε τον Ντόναλντ Ντακ στα ελληνικά και η μίμησή του είναι καταπληκτική. Η Νάντια Μπουλέ, μάλιστα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό ακούγοντάς τον.

«Ένα πράγμα που έχω μετανιώσει που δεν έκανα ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ, σε όλες τις παλιές μεταγλωττίσεις εγώ είμαι ο Ντόναλντ. Είχα το… μονοπώλιο, μόνο εγώ το κάνω, κανένας άλλος. Το κάνω όπως το έκανε … original Ντόναλντ, με το μάγουλο και όχι με το λαρύγγι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τότε μου ήρθε πρόταση από την Disney να πάω στο Λος Άντζελες και να το κάνω εκεί, στα αμερικάνικα. Είπα θα αφήσω τις δουλειές μου εδώ να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Ο βλάκας! Δεν πήγα και το έχω μετανιώσει».

Πηγή: sigmalive magazine

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις