Κι όμως, ένας YouTuber έκανε πραγματικότητα το Squid Game!

Στο ''Squid Game'' τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Αν κερδίζεις παίρνεις 39 εκατ. δολάρια, αν χάσεις πεθαίνεις. O YouTuber MrBeast δημιούργησε στην πραγματική ζωή αυτό το κόνσεπτ αλλά -ευτυχώς- όχι ακριβώς με αυτούς τους κανόνες. 

Όπως και στη σειρά, η πραγματική εκδοχή είχε 456 συμμετέχοντες σε αριθμημένες πράσινες φόρμες που προσπαθούν να κερδίσουν τα χρήματα, τα οποία εδώ είναι 456 χιλιάδες δολάρια, και φυσικά αν χάσεις δεν πεθαίνεις, αλλά ένα ειδικό gadget κάτω από την μπλούζα του κάθε παίκτη ''σκάει'' κάνοντας μια τρύπα. Με όνομα MrBeast Game, τα παιχνίδια μοιάζουν πολύ με αυτά που είδαμε στη σειρά, με το μπισκότο, την τρομακτική κούκλα, τους βόλους κτλ και υπάρχει ακόμα και το δωμάτιο με τα πολλά κρεβάτια. 

Ακόμα μια διαφορά όμως είναι πως αυτοί που χάνουν σε τελευταίους γύρους παίρνουν ένα χρηματικό ποσό και κάποιοι έχουν την επιλογή να πάρουν χρήματα για να σταματήσουν νωρίς. 

Παρόλο που το δραματικό στοιχείο, φυσικά, απουσιάζει, η εκδοχή του MrBeast έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια views στο YouTube. 

Πηγή: Must