«Κάτι Ξαναψήνεται»: Πέντε νέοι παίκτες, τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους (pics+vid)

Νέα εβδομάδα, νέες λαχταριστές συνταγές και πέντε νέοι παίκτες, τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, ως προς την ηλικία και τον χαρακτήρα, καλούνται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι στο «Κάτι Ξαναψήνεται» και να δοκιμάσουν και να κρίνουν τα πιάτα τους! 

Σήμερα ο Μιχάλης ανοίγει πρώτος την πόρτα του σπιτιού του. Είναι ο μικρός της παρέας και ερωτευμένος… με τη μηχανή του. Ρισκάρει στην κουζίνα όπως ρισκάρει και στη ζωή του. Κάποιες αποφάσεις όμως, του στοιχίζουν. Το ορεκτικό που ετοιμάζει αφήνει δυσαρεστημένους τους καλεσμένους του, όπως επίσης και το επιδόρπιο. Η γκρίνια και οι αντιδράσεις αρχίζουν να κυριαρχούν στο τραπέζι.

Την Τρίτη 7/12 την τύχη του δοκιμάζει ο Βασίλης. Ετοιμάζει κάποιες δικές του περίεργες συνταγές και θέλει οι καλεσμένοι του να φύγουν χορτασμένοι από το τραπέζι. Η Έλενα έχει αντίθετη άποψη και του χαλάει τα σχέδια, αφού δεν τρώει σχεδόν τίποτα. Αυτό κάνει τον ίδιο και τους υπόλοιπους να αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποια στρατηγική.

Η Έλενα είναι η οικοδέσποινα της Τετάρτης. Είναι η αυστηρή της παρέας, τόσο με τη βαθμολογία της όσο και με την κριτική της. Ο πήχης ανεβαίνει και οι καλεσμένοι της έχουν τεράστιες προσδοκίες από εκείνη. Αμφιβάλλουν αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην πίεση του χρόνου και πιστεύουν πως όσα τους έχει υποσχεθεί θα παραμείνουν μόνο λόγια. Στο τέλος της βραδιάς, οι απόψεις διίστανται. 

Την Πέμπτη 9/12 η Ντάνα μαγειρεύει παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα. Τα μισά πιάτα αδειάζουν πάνω στο τραπέζι, ενώ τα άλλα μισά μένουν άθικτα. Ο Μιχάλης και ο Βασίλης είναι ευχαριστημένοι με τη βραδιά έτσι όπως εξελίσσεται, ενώ ο Παναγιώτης και η Έλενα μένουν νηστικοί, κάτι που έχει αντίκτυπο και στη βαθμολογία τους.

Η εβδομάδα κλείνει με τον Παναγιώτη. Πιστεύει στις ικανότητές του και όλη την εβδομάδα υπόσχεται ιδιαίτερες γεύσεις στους καλεσμένους του. Η μεγάλη του αγωνία είναι εάν η Έλενα θα καταφέρει να φύγει ευχαριστημένη, γιατί οι δυο τους δείχνουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά. 

Το “Κάτι Ξαναψήνεται” αυτή την εβδομάδα υπόσχεται πολλές ανατροπές. Στο τέλος θα επικρατήσει η μαγειρική ή η στρατηγική;   2.500 ευρώ περιμένουν το νικητή!

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ

Δείτε το trailer:


Instagram / Facebook /Twitter

Πηγή: skai.gr
TAGS: SkaitvGR