Κάτι Ξαναψήνεται: Οι κουζίνες παίρνουν φωτιά!

Πέντε νέοι διαγωνιζόμενοι στο “Κάτι Ξαναψήνεται” ανοίγουν τα σπίτια τους αυτή την εβδομάδα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!  

Την μαγειρική εβδομάδα ξεκινάει ο Μάκης, ο μικρός της παρέας,. Κατάγεται από την όμορφη Αταλάντη, είναι μεγαλωμένος στο χωριό και έχει συνηθίσει τα φαγητά της μητέρας του, γι’ αυτό και η σύγκριση, κάθε φορά που δοκιμάζει κάτι διαφορετικό, είναι αναπόφευκτη. Ένα ήρεμο και καλοκάγαθο αγόρι, αλλά τελικά όπως λένε, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! 

Την Τρίτη 9/11 μας υποδέχεται στο σπίτι του ο χαμογελαστός και πολυταξιδεμένος Παναγιώτης. Δεν του αρέσει να λέει ψέματα, τρώει όλο του το φαγητό και είναι η ψυχή της παρέας. Πιστεύει ότι με το χιούμορ του θα κερδίσει τις εντυπώσεις, γιατί με την μαγειρική… δεν το βλέπει! 
 



Η Τετάρτη 10/11 είναι η ημέρα μουσικής και στο σπίτι της Αθηναΐδας κυριαρχούν οι μυρωδιές και το τραγούδι. Είναι λιγομίλητη όλη την εβδομάδα, αλλά στη δική της ημέρα η ατμόσφαιρα είναι αρκετά γιορτινή. Δεν είναι πολύ ικανοποιημένη με τα πιάτα που ετοιμάζει. Τα φαγητά της είναι απλά, αλλά ο Μάκης δεν δείχνει πρόθυμος να δοκιμάσει.

Η Πέμπτη 11/11 ανήκει στην ωραία Ελένη. Μοιράζεται με την Κωνσταντίνα ιστορίες αγάπης από το παρελθόν και απολαμβάνει τη διαδικασία στην κουζίνα. Δεν έχει μείνει ευχαριστημένη από τα πιάτα των συμπαικτών της καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Ο Μάκης όμως, απέναντί της είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Η  εβδομάδα κλείνει με τον Σπύρο τον Κερκυραίο. Ασκεί αυστηρή κριτική στην υπόλοιπη παρέα για τα πιάτα τους, αλλά εισπράττει την ίδια μεταχείριση. Η Ελένη κρύβει μια μεγάλη έκπληξη για εκείνον.

Τα 2.500 ευρώ περιμένουν τον καλύτερο!


«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ

Instagram / Facebook /Twitter

Δείτε το trailer: