Κάτι Ξαναψήνεται: Νέες μαγειρικές περιπέτειες

Μια νόστιμη και διασκεδαστική εβδομάδα ξεκινά στο “Κάτι Ξαναψήνεται” και αυτή τη φορά τα 2.500 ευρώ διεκδικούν μια pole dancer, ένας ελαιοχρωματιστής, ένας αυστηρός νέος, μία “ταξιδιάρα” ψυχή και μια μαθητευόμενη νοικοκυρά. 

Τη Δευτέρα 1/11 η Κωνσταντίνα συναντά τη Μαργαρίτα. Τελειομανής, με υψηλή αισθητική και λάτρης του καλού φαγητού. Τα πιάτα που ετοιμάζει την χαροποιούν ιδιαίτερα, αλλά ένα απρόσμενο γεγονός χαλάει τη βραδιά. 

Την Τρίτη 2/11, σειρά έχει ο Παναγιώτης. Ο ελαιοχρωματιστής της παρέας σερβίρει πιάτα που πιστεύει ότι θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους του, όμως η βραδιά εξελίσσεται σε… τραγωδία!  

Δείτε το trailer:

Τη σκυτάλη παίρνει την Τετάρτη 3/11 ο Αλέξανδρος. Η μαγειρική πηγάζει από μέσα του, είναι ειλικρινής, πιστεύει πως θα νικήσει και δε διστάζει να εκφράσει  ανοικτά τη γνώμη του για τους καλεσμένους του. Τα πιάτα του είναι αρκετά κοντά στα γούστα της υπόλοιπης παρέας χωρίς να λείπουν φυσικά οι αντιπαραθέσεις.

Την Πέμπτη 4/11 στην κουζίνα μπαίνει η Μάρα. Η συνύπαρξή της στην κουζίνα με την Κωνσταντίνα, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς είναι συνεχώς αφηρημένη και αφήνει στην τύχη τους τα πιάτα που ετοιμάζει. Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη με το ένα απρόοπτο να διαδέχεται το άλλο, ωστόσο η βραδιά ολοκληρώνεται με μουσική και κέφι.

Την εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή 5/11 η Χριστίνα. Η μικρή της παρέας δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο και συνεχώς εκθειάζει της μαγειρικές της επιδόσεις, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Οι καλεσμένοι της περνούν στην αντεπίθεση και είναι αμείλικτοι απέναντί της.  

Ποιος θα καταφέρει να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να κερδίσει τα 2.500 ευρώ;


«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ


 

Πηγή: skai.gr