Κάτι Ξαναψήνεται: Νέα μαγειρική εβδομάδα - Οι πέντε οικοδεσπότες (trailer)

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά στο “Κάτι Ξαναψήνεται” και πέντε νέοι οικοδεσπότες ανοίγουν τα σπίτια τους και μοιράζονται μαζί μας συνταγές που αγαπούν. 

Την αρχή κάνει σήμερα ο Βασίλης. Είναι παραδοσιακός τύπος και μερακλής. Το μενού του περιλαμβάνει κρέας κατά κύριο λογο και θυμίζει κυριακάτικο τραπέζι. Η πρώτη γνωριμία με την υπόλοιπη παρέα του αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα και μάλιστα κάποιοι εκφράζουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους αναφορικά με τα πιάτα που ετοιμάζει. 

Δείτε το trailer:

Την Τρίτη 14/12 τη σκυτάλη παίρνει ο Χρήστος. Ασχολείται με τις ανακαινίσεις και τη γυμναστική, που όπως τονίζει παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Αν και του αρέσουν τα υγιεινά φαγητά πάει κόντρα στις διατροφικές του συνήθειες και ετοιμάζει ένα μενού για να ικανοποιήσει τους καλεσμένους του. Κάποιες αστοχίες όμως φαίνεται να μη συγχωρούνται. 

Την Τετάρτη 15/12 στην κουζίνα μπαίνει ο Γιώργος. Διατυμπανίζει πως έχει μαγειρικές γνώσεις και πως θα ετοιμάσει ένα άρτιο μενού. Είναι σίγουρος ότι τα πιάτα του θα βαθμολογηθούν με 10, ωστόσο οι φιλοξενούμενοί του έχουν αντίθετη γνώμη.

Η Ελένη «σηκώνει τα μανίκια» της την Πέμπτη 16/12. Αν και μικρή στην ηλικία, φτιάχνει ένα απαιτητικό μενού και οι καλεσμένοι της δείχνουν να εντυπωσιάζονται. Κάποιοι όμως έχουν αρκετά παράπονα από τη βραδιά.

Η αυλαία πέφτει την Παρασκευή 17/12 στο σπίτι μιας ακόμα ωραίας Ελένης. Είναι η μαμά της παρέας και τα πιάτα της είναι γεμάτα χρώματα και μυρωδιές. Δυστυχώς, οι καλεσμένοι της δε μένουν ικανοποιημένοι. 

Η στιγμή της ανακοίνωσης φτάνει και όλοι μένουν έκπληκτοι με την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του νικητή. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τα 2.500 ευρώ;

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ

Instagram / Facebook /Twitter

Πηγή: skai.gr