Κάτι Ξαναψήνεται: Μια νέα μαγειρική εβδομάδα ξεκινά (trailer)

Mια νέα μαγειρική εβδομάδα ξεκινά στο “Κάτι Ξαναψήνεται”. Η Ελένη, ο Χάρης, ο Παναγιώτης, η Μαρία και η κυρία Ελένη ανοίγουν τα σπίτια τους, ετοιμάζουν νόστιμα πιάτα και διεκδικούν 2.500 ευρώ! 
 

Τη Δευτέρα 15/11 η κυρία Ελένη υποδέχεται τη νέα της παρέα. Είναι χρόνια νοικοκυρά και καλή μαγείρισσα, όπως δηλώνει η ίδια. Βάζει τα δυνατά της και είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Τα πράγματα όμως δεν αρχίζουν με τον καλύτερο τρόπο και οι πρώτες αντιδράσεις είναι γεγονός. Μία άτυχη στιγμή, κατά τη διάρκεια του γλυκού, χαλάει αρχικά το κλίμα της παρέας, όμως η βραδιά κλείνει με τραγούδι και χορό.

Την Τρίτη 16/11 σειρά έχει ο Χάρης. Ηθοποιός στο επάγγελμα, αλλά διαθέτει και γνώσεις μαγειρικής που δεν του φαίνονται, καθώς η προετοιμασία των πιάτων του μετατρέπουν την κουζίνα σε βομβαρδισμένο τοπίο. Το γεύμα εξελίσσεται σε τραγωδία καθώς οι καλεσμένοι του φεύγουν νηστικοί! 
 
Την Τετάρτη 17/11 ο μικρότερος της παρέας, ο Παναγιώτης, μπαίνει στην κουζίνα. Είναι οργανωτικός, λατρεύει την καθαριότητα και με έμφυτο ταλέντο στη μαγειρική δημιουργεί πιάτα έκπληξη, χωρίς να καταφέρει να συγκινήσει όλους του τους καλεσμένους. 
 
Η Μαρία παίρνει τη σκυτάλη την Πέμπτη 18/11 και με μεγάλη αυτοπεποίθηση ετοιμάζει ένα όμορφο δείπνο. Το μενού δεν εντυπωσιάζει τους καλεσμένους, κάτι που εκνευρίζει φανερά τη Μαρία, που κάνει λόγο για στρατόπεδα. Ένα ατυχές συμβάν στο πιάτο της Ελένης φέρνει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στο τραπέζι, με την Κωνσταντίνα να προσπαθεί να ηρεμήσει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. 
 
Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Ελένη. Είναι χαμηλών τόνων και αρκετά ντροπαλή. Προς έκπληξη όλων στο τραπέζι, τα πιάτα της κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις κάτι που φέρνει σε αμηχανία όλους τους υπόλοιπους, καθώς δεν την υπολόγιζαν ως αντίπαλο. 

«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ
 

Instagram / Facebook /Twitter

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: skai.gr