«Κάτι Ξαναψήνεται»: Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου με εκπλήξεις και ανατροπές (pics+vid)

Η τελευταία εβδομάδα του 2021 στο “Κάτι Ξαναψήνεται” υπόσχεται εκπλήξεις, γευστικά πιάτα και φυσικά την ανακοίνωση του νικητή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά και ένα ταξίδι – δώρο στη Βουδαπέστη σε όποιον κερδίσει το φλουρί!

Η εορταστική εβδομάδα ξεκινά σήμερα με τον Δαμιανό, τον ράπερ. Πιστεύει στις μαγειρικές και τραγουδιστικές του ικανότητες και το μενού που ετοιμάζει αφήνει έκπληκτους του καλεσμένους του. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται κάθε φορά που η κυρία Μαρία διακόπτει συνέχεια τους υπόλοιπους καλεσμένους με τον κύριο Θανάση να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του.  

Την Τρίτη 28/12 το σπίτι της ανοίγει η Μαρία. Είναι φοιτήτρια, η μικρότερη της παρέας χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στη μαγειρική, αλλά με αργά και σταθερά βήματα προχωράει τα πιάτα της στην κουζίνα. Δυστυχώς οι γεύσεις που παρουσιάζει στο τραπέζι απογοητεύουν τους καλεσμένους της. Η κυρία Μαρία με  τον κύριο Θανάση συνεχίζουν την κόντρα τους, καθώς ο ένας διακόπτει συνεχώς τον άλλον.

Ο Αποστόλης ο μπουφετζής παίρνει τη σκυτάλη την Τετάρτη 29/12. Μπαίνει με τη σιγουριά του νικητή στην κουζίνα, αλλά το αποτέλεσμα του μενού του απογοητεύει τον ίδιο και τους καλεσμένους του. Στο τραπέζι ξεσπά ένταση και ο Αποστόλης δείχνει φανερά ενοχλημένος.

Την Πέμπτη 30/12 ο κύριος Θανάσης ανεβάζει ψηλά τον πήχη στην κουζίνα. Ετοιμάζει πιάτα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας κάτι που εκτιμά η κυρία Μαρία, όχι όμως και ο Αποστόλης που εντοπίζει μια μεγάλη αστοχία στο πιάτο του.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η κρίσιμη ημέρα φτάνει. Η κυρία Μαρία,  αισθητικός στο επάγγελμα, ετοιμάζει πρωτοχρονιάτικα πιάτα, αγοράζει βασιλόπιτα και δοκιμάζει ρούχα και αξεσουάρ για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της. Το δείπνο κρύβει πολλές εκπλήξεις, καθώς έρχεται επίσκεψη ο… Άγιος Βασίλης αλλά και ο Πέτρος Ίμβριος που με τα τραγούδια του ξεσηκώνει την όμορφη παρέα της  Κωνσταντίνας και όλοι μαζί αποχαιρετούν το 2021! 

Η αγωνία είναι μεγάλη για το ποιος θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά με 2.500 ευρώ αλλά και για το ποιος τυχερός θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη!

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ” -Η πιο εορταστική εβδομάδα του χρόνου, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Instagram / Facebook /Twitter

Πηγή: skai.gr
TAGS: SkaitvGR