Κάτι Ξαναψήνεται: Η Νικόλ στο στόχαστρο των συμπαικτών της-Δείτε βίντεο

Κάτι Ξαναψήνεται: Η Νικόλ στο στόχαστρο των συμπαικτών της-Δείτε βίντεο

Η χθεσινή μέρα στο σπίτι της Ελένης ήταν ομολογουμένως επεισοδιακή στο Κάτι Ξαναψήνεται ! Τα απρόοπτα συμβάντα αλλά και τα αιχμηρά σχόλια της Νικόλ δεν άφησαν ασυγκίνητους τους χρήστες του twitter που με τα σχόλιά τους έκαναν για μια ακόμη φορά το #KatiXanapsinetai,  #1 trending topic και μάλιστα για πολλές ώρες!  

Η  Νικόλ φαίνεται πως μπήκε για τα καλά στο μάτι των συμπαικτών της, όμως σήμερα είναι η σειρά της να υποδεχθεί στο σπίτι της τους καλεσμένους της. Από την πρώτη στιγμή τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο με το ιδιαίτερο ντεκόρ που διακοσμεί το χώρο της όσο και με τη δυναμική της παρουσία.

Τα πιάτα της σχολιάζονται ποικιλοτρόπως με την Ελένη να δηλώνει ανοικτά, πως ήρθε προετοιμασμένη για σύγκρουση με την οικοδέσποινα, καθώς η χθεσινή συμπεριφορά της Νικόλ την ταρακούνησε αρκετά και έφερε στο τραπέζι το ζήτημα της στρατηγικής.

Οι σπόντες διαδέχονται η μία την άλλη και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η Ελένη και η Λία φαίνεται να μην πιστεύουν ότι η Νικόλ ετοίμασε μόνη της όλα τα πιάτα και έφυγαν με παρακαταθήκη μια πολύ χαμηλή βαθμολογία! 

Πηγή: skai.gr