Κάρολος: H συγκλονιστική ατάκα που «τσάκισε» την Νταιάνα

H 14η Νοεμβρίου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον πρίγκιπα Κάρολο αφού γιορτάζει τα γενέθλιά του. Με αφορμή το κλείσιμο των 72 του χρόνων, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα throwback στο παρελθόν και να θυμηθούμε την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε στην πριγκίπισσα Diana το βράδυ πριν από τον γάμο τους.

Όπως αποκάλυψε η αστρολόγος Πένι Θόρτον που συμβουλευόταν η πριγκίπισσα Νταιάνα μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ του ITV «Diana Interview: Revenge of a Princess», «Ένα από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μου είπε η Diana είναι ότι τη νύχτα πριν από το γάμο τους ο Κάρολος της είπε ότι δεν την αγαπούσε. Νομίζω ότι ο Κάρολος δεν ήθελε να προχωρήσουν στο γάμο υπό ψεύτικη βάση. Ήθελε να το ξεκαθαρίσει μαζί της και ήταν ολέθριο για εκείνη. Δεν ήθελε να κάνει το γάμο σε εκείνο το σημείο, σκεφτόταν να μην πάει». Ω, ναι. Καλά διαβάσατε. Όπως σωστά υποψιάζεστε, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση της είδησης από τον πρίγκιπα.

Να θυμίσουμε πως η πριγκίπισσα Νταιάνα έχει παραδεχτεί πως και οι δύο τους είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του γάμου τους στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης συνέντευξης που έδωσε στον Μάρτιν Μπασίρ.

Πηγή: must