Καραντίνα: Τζόνι Ντεπ και Τζεφ Μπεκ παρουσιάζουν τη διασκευή του «Isolation» του Τζον Λένον

Ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζεφ Μπεκ συνεργάστηκαν για το πιο επίκαιρο τραγούδι του 2020.

Οι Ντεπ και Μπεκ παρουσίασαν μια νέα διασκευή του τραγουδιού «Isolation» του Τζον Λένον του 1970.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός και ο Άγγλος κιθαρίστας της ροκ, που συνεργάζονται σε μουσικά πρότζεκτ εδώ και μερικά χρόνια, έδωσαν στο τραγούδι μία μπλουζ νότα.

Ο Ντεπ κάνει τα φωνητικά και βυθίζεται στις λέξεις του τραγουδιού και ο Μπεκ ανεβάζει τη διάθεση με τα τολμηρά ριφ κιθάρας.

Δύο από τους στενούς συνεργάτες του Μπεκ βοήθησαν στη διασκευή του «Isolation», η Ρόντα Σμιθ στο μπάσο και ο ντράμερ Βίνι Κολαϊούτα.

«Δεν περιμέναμε να το κυκλοφορήσουμε τόσο σύντομα», ανέφερε ο Μπεκ σε δήλωση που δημοσίευσε το Rolling Stone. «Αλλά με δεδομένο όλες τις δύσκολες μέρες και την αληθινή "απομόνωση" που περνούν οι άνθρωποι σε αυτές τις απαιτητικές στιγμές, αποφασίσαμε ότι τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σας αφήσουμε να το ακούσετε» είπε.

«Αυτό το τραγούδι είναι για την απομόνωση, τον φόβο και τους υπαρξιακούς κινδύνους για τον κόσμο μας», πρόσθεσε ο Τζόνι Ντεπ. «Θέλαμε λοιπόν να σας το προσφέρουμε και ελπίζουμε να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη στιγμή ή απλά να σας βοηθήσει να περάσετε τον χρόνο, καθώς υπομένουμε την απομόνωση μαζί».

Ο Μπεκ είπε ότι οι δυο τους έχουν περισσότερη μουσική να παρουσιάσουν. Οι Τζόνι Ντεπ και Τζεφ Μπεκ έκαναν το ντεμπούτο τους τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Eric Clapton's Crossroads Guitar Festival.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ