Iris Apfel: Fashion icon και influencer ετών 99 (pics+vid)

Όλοι μας έχουμε κάποια χαρακτηριστικά που μας κάνουν να διαφέρουμε από τους άλλους. Μπορεί αυτά να είναι φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, συμπεριφορά κτλ, ή μπορεί να είναι κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ που τείνουμε να φοράμε συχνά και ο κόσμος το έχει ταυτοποίηση με εμάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One million five hundred thousand thank yous! We couldn’t have done it without YOU! 🎈🎉🎈🎉🎈🎉

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on

Γνωστή λοιπόν για τα τεράστια γυαλιά της, τα γκρίζο-μοβ μαλλιά της, τα πολλά βραχιόλια στο χέρι και το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη... η Iris Apfel είναι μια προσωπικότητα που σίγουρα ξεχωρίζει, τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για την δημιουργικότητα που κατέχει, ακόμα και στα 99 της χρόνια!

Όπως αναφέρει το must, η ίδια είναι ένα από τα πιο διαχρονικά style icons στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας και αποτελεί πηγή εμπνεύσεις για όλες τις ηλικίες ανεξαίρετος. Η Iris Apfel, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έκανε τα πρώτα βήματα στον χώρο της μόδας, από τη δεκαετία του 40, όπου η ίδια και ο σύζυγός της άνοιξαν την εταιρία υφασμάτων Old World Weavers, η οποία λειτούργησε επί 50 χρόνια.

Κατά καιρούς οι δυο τους, αναλάμβαναν και διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων, όπου σε όλη την πορεία τους συνεργάστηκαν με θρυλικές προσωπικότητες του χολιγουντιανού στερεώματος, αλλά και με εννιά προέδρους των ΗΠΑ.

Η Iris έκλεισε τα 99 της χρόνια πρόσφατα, και οι θαυμαστές της αλλά και τα media ανατρέχουν σε συνεντεύξεις της και σε συμβουλές της για τη ζωή και το στιλ.

Μέσα από το βιβλίο της, «Iris Apfel: Accidental Icon» παίρνουμε ορισμένα tips και συμβουλές, τόσο για τη ζωή αλλά και το style.

Πηγή: must