Instagram: Ποια είναι η νέα τάση που τονώνει την αυτοπεποίθηση εκατομμύρια χρηστών (pic)

Η νέα τάση του instagram που ήρθε για να μείνει.

Με το instagram να έχει πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας, οι χρήστες έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια μια διαφορετική οπτική γωνία για το πώς πλέον αντιλαμβάνονται και κατανοούν τις εικόνες τους.

Η μάστιγα της τελειότητας αγγίζει πολλά εκατομμύρια άτομα στον πλανήτη μας, είτε αυτό είναι σε προσωπικό επίπεδο, είτε στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είτε ακόμη και στον επαγγελματικό τους χώρο. Φυσικά, όμως, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μιας και οι πλείστοι πλέον επιδιώκουν να κατακτήσουν μέσα από τις δημοσιεύσεις τους στο instagram τα πολυπόθητα likes και τους ακόλουθους ανεβάζοντας εντυπωσιακές εικόνες.  

Όπως επισημαίνει το ilovestyle, τον τελευταίο καιρό μια νέα μόδα ήρθε να "αναστατώσει" για καλό τους χρήστες αυτούς, μια και πλέον για πρώτη φορά δοκιμάζεται κάτι πολύ ανατρεπτικό.

Σύμφωνα με την Ριάν Μέγιερ, ινφουένσερ που ζει στο Άμστερνταμ, δοκίμασε ένα πρότζεκτ στο οποίο δίπλα από την τέλεια εικόνα που επιλέγει να ανεβάσει στον λογαριασμό της προσθέτει και την πιο ρεαλιστική πλευρά της κατάστασης σε εικόνα.

Σε δηλώσεις της μάλιστα ανέφερε τα εξής: "Ήμουν αγχωμένη γιατί πίστευα ότι ο κόσμος θα πίστευε ότι ήμουν ψεύτικη, ειδικά επειδή πριν από αυτό δεν είχα δημοσιεύσει ποτέ αυτές τις φωτογραφίες με τον τέλειο φωτισμό, τη σωστή γωνία, που όλα ήταν τέλεια”.

Όπως φαίνεται η κίνηση της αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, η οποία  ήταν τόσο καλή και υποστηρικτική, που αποφάσισε να συνεχίζει να το κάνει. Δείτε στην πιο κάτω gallery της εικόνες που δημοσίευσε από το νέα πρόκληση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some good old classics while I continue picking up dog shit ❤️❤️❤️😛

A post shared by RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer) on

Πηγή: Ilovestyle