Ημιτελικός The Voice of Greece: Τι θα δούμε την Παρασκευή και την Κυριακή (trailer)

Στους δύο live ημιτελικούς του The Voice of Greece απόψε και την Κυριακή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ θα διαγωνιστούν οι 18 τραγουδιστές που ξεχώρισαν.

 

 

Μια ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν τα οκτώ πολυπόθητα εισιτήρια για τον τελικό. 
Κάθε διαγωνιζόμενος θα ερμηνεύσει ξεχωριστά στη σκηνή το τραγούδι του. 

Απόψε θα δούμε τους εννέα πρώτους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους, και την Κυριακή θα δούμε τους υπόλοιπους εννέα διαγωνιζόμενους.

Στους ημιτελικούς μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές. Οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν με την ψήφο τους  ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στους δύο ημιτελικούς θα απολαύσουμε και τους coaches. Απόψε ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια. Ενώ στον ημιτελικό της Κυριακής η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει τελευταίες της επιτυχίες και ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι «Αμαρτωλός».
Τις λαμπερές βραδιές θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα. 

Μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι σήμερα και τέσσερις την Κυριακή θα φτάσουν στον τελικό της επόμενης Κυριακής 22 Δεκεμβρίου όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του  «The Voice of Greece».

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού απόψε και την Κυριακή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.
 

Πηγή: skai.gr