Κλείσιμο

Το ιδανικό smart casual look για τον χειμώνα!

Κάθε άνδρας θέλει να είναι κομψός και ταυτόχρονα μοντέρνος στην καθημερινότητά του. Ειδικά όταν πρέπει να ετοιμαστεί για τη δουλειά ή να βγει ένα ραντεβού, ψάχνει πάντα μια safe επιλογή που θα του δώσει αυτοπεποίθηση και θα τον κάνει να νιώθει σικάτος και άνετος. Για τέτοιες περιστάσεις δημιουργήστε ένα smart casual look εφοδιάζοντας την ντουλάπα σας με τα κατάλληλα ανδρικά ρούχα.

Σε πρώτη φάση επιλέγετε τις κατάλληλα ανδρικά πλεκτά. Τα πλεκτά είναι ό,τι πρέπει για να αισθάνεστε ζεστοί και κομψοί κάθε στιγμή του χειμώνα! Διαχρονική θέση σε αυτά, κατέχουν φυσικά οι μπλούζες ζιβάγκο. Μπορείτε να φορέσετε ένα σκουρόχρωμο ζιβάγκο ή ένα έντονο χρώμα από τη χειμερινή παλέτα, όπως σμαραγδί, πετρόλ ή μπορντώ τραβώντας τα βλέμματα των γύρω σας.

 

Πέρα από τα ανδρικά ζιβάγκο, επίσης κλασικές επιλογές είναι οι πλεκτές μπλούζες με στρογγυλή ή V λαιμόκοψη, οι οποίες φοριούνται όμορφα και πάνω από ένα πουκάμισο χαρίζοντας μια σικάτη εμφάνιση στη δουλειά. Μπορείτε να συνδυάσετε μια μονόχρωμη πλεκτή μπλούζα με ένα  πουκάμισο καρό ή με διάφορα μοτίβα δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο ντύσιμό σας.

 

Φυσικά πρέπει να είστε το ίδιο προσεκτικοί και στην επιλογή παντελονιού. Τα ανδρικά παντελόνια chinos είναι η ιδανική επιλογή για smart casual look και συνδυάζεται άψογα με πουκάμισο και μάλλινη μπλούζα.

 

Η slim εφαρμογή στα παντελόνια chinos κολακεύουν το ανδρικό σώμα ενώ η βαμβακερή τους σύνθεση προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση για όσες ώρες το φοράτε. Ιδιαίτερα μοντέρνα είναι και τα παντελόνια cargo που ξεχωρίζουν με τις κλασικές μεγάλες τσέπες στο πλάι. Ένα μάλλινο παντελόνι cargo σε ουδέτερο χρώμα είναι μια φρέσκια πρόταση για την καθημερινή σας εμφάνιση στη δουλειά και στις βόλτες σας.

 

Η συλλογή του Tailor Italian Wear φροντίζει με κάθε λεπτομέρεια για το καθημερινό dress code του καλοντυμένου άνδρα. Δημιουργήστε το δικό σας smart casual στιλ επιλέγοντας μέσα από την πλούσια συλλογή TAILOR σε ανδρικά πλεκτά και παντελόνια για ένα ολοκληρωμένου chic casual look. Ανακαλύψτε online κομψά πλεκτά ζιβάγκο σε εντυπωσιακά χρώματα και μάλλινες μπλούζες υψηλής ποιότητας που μπορείτε να συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας πουκάμισα TAILOR.

 

Πηγή: skai.gr