Η συμβουλή του Ρονάλντο για τη μάχη με τον κορωνοϊό: Ο ήλιος βοηθάει αρκετά

Ο διεθνής άσσος των γηπέδων ποδοσφαίρου, βρέθηκε πρόσφατα θετικός στον κορωνοϊό και επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα μέσω Instagram, όπου μετρά περισσότερους από 240 εκατομμύρια followers.

«Να σέβεστε αλλά να μην φοβάστε τον κορωνοϊό» είναι το μήνυμα που θέλησε να στείλει στους φαν του, μέσω μιας live μετάδοσης στα social media, ο Cristiano στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την προσβολή του από τον ιό την Πέμπτη.

Παράλληλα αναφέρθηκε εκτεταμένως στο πόσο καλό κάνει η ηλιοθεραπεία ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι παραβίασε τα υγειονομικά πρωτόκολλα με την επιστροφή του στην Ιταλία μια ημέρα μετά το θετικό τεστ για κορωνοϊό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Não deixes aquilo que não podes fazer atrapalhar o que podes fazer”😉

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

«Ο ήλιος βοηθάει αρκετά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά κάνει καλό. Όταν έχω την ευκαιρία κάνω ηλιοθεραπεία. Στο Τορίνο είναι πιο δύσκολο αυτό αλλά προσπαθώ πάντα να "πάρω" 20-30 λεπτά ήλιου. Μου αρέσει να μαζεύω ήλιο στην ταράτσα του σπιτιού μου, είναι πολύ σημαντικό. Σε αρκετούς δεν αρέσει η ηλιοθεραπεία αλλά είναι το ίδιο σημαντική με το περπάτημα. Και ο καλός ύπνος, το να κοιμάστε καλά το βράδυ είναι σημαντικό. Με όλα τα φώτα κλειστά. Ευτυχώς εγώ κοιμάμαι 8-9 ώρες την ημέρα» είπε ο Πορτογάλος σταρ σε live που έκανε μέσω Instagram.

Όπως αναφέρει το protothema.gr συνεχίζοντας τις συμβουλές είπε στους φίλους τους να τρώνε πολλά λαχανικά και να μην κάνουν κατάχρηση στα γλυκά για να έχουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Απαντώντας στην κριτική που του ασκήθηκε από τον υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας ο Cristiano είπε οτι «δεν παραβίασα κανένα πρωτόκολλο. Λενε ότι παραβίασα τον νόμο αλλά είναι ψέμα. Μίλησα με την ομάδα και είχαμε την υπευθυνότητα να το κάνουμε σωστά».

«Σας εύχομαι να είστε υγιείς και σας καλώ να μην φοβάστε τον ιό και να είστε ρεαλιστές αλλά να τον σέβεστε» κατέληξε ο CR7.

Πηγή: Sigmalive