Η Σινέντ Ο Κόνορ μεταμορφώθηκε: Ασπάστηκε το Ισλάμ λέγεται Σουxάντα Νταβίτ

Όχι πια Σινέντ Ο’ Κόνορ: Η Ιρλανδή τραγουδίστρια της ποπ, που άλλοτε αποτελούσε είδωλο για εκατομμύρια έφηβους παγκοσμίως, που δίνει τα τελευταία χρόνια το δικό της τιτάνιο αγώνα με την διπολική διαταραχή ασπάστηκε το Ισλάμ, απαρνήθηκε το διάσημο όνομά της και μεταμορφώθηκε σε πιστή μουσουλμάνα. Και το όνομα αυτής; Σουxάντα Νταβίτ. Η λέξη «Σουxάντα», σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ σημαίνει «Μάρτυρες».

«Με περηφάνια σας ανακοινώνω ότι έγινα μουσουλμάνα» ανακοίνωσε η 51χρονη στους χιλιάδες φίλους της στο Twitter, δημοσιεύοντας μάλιστα και μία φωτογραφία στην οποία η ίδια ποζάρει με χιτζάμπ, ενώ στο προφίλ της έχει αναρτήσει και στίχους από το Κοράνι, το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων.  

«Πρόκειται για τη φυσική κατάληξη στο ταξίδι οποιουδήποτε ευφυή θεολόγου. Κάθε μελέτη των γραφών οδηγεί στο Ισλάμ. Κι αυτό καθιστά όλα τα άλλα ιερά βιβλία περιττά. Θα λάβω ένα καινούργιο όνομα. Στο εξής θα με αποκαλούν "Σουχάντα"» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιρλανδή τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε μέσω της σελίδας της του «μουσουλμάνους αδερφούς και αδερφές» που έσπευσαν να την υποδεχθούν στη θρησκεία τους με τα μηνύματά τους. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντική είναι για μένα αυτή η τρυφερότητά σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια άλλαξε επίσης το avatar του προφίλ της στο λογαριασμό της στο Twitter με το λογότυπο της Nike με τη λεζάντα «Φόρεσε hijab. Just Do It». Σε άλλη ανάρτησή της αναγράφει «αναζητώ καταφύγιο στο Ισλάμ για να μην είμαι ανάμεσα στους ανίδεους».