Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά το Survivor (pic)

Στο σπίτι του έχει επιστρέψει πλέον ο Παύλος Γαλακτερός, μετά από αρκετούς μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και ο ίδιος έκανε την πρώτη ανάρτησή του στα social media εξηγώντας γιατί πιστεύει πως επέστρεψε την πιο κατάλληλη στιγμή.

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή η μικρή του αδερφή Σοφία είχε τα γενέθλιά της! Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου έκλεισε τα 7 της χρόνια και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη που γιορτάζει τη τα γενέθλιά της μαζί με τον αδερφό της.

«Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά», έγραψε στην ανάρτησή του ο πρώην παίκτης του Survivor, ποζάροντας με την αδελφή του στους ώμους του.

Πηγή: sigmalive magazine
TAGS: Survivor