Η Μαράια Κάρεϊ τραγουδά σε βίντεο το «Auld Lang Syne», αλλά... ξεχνά τους στίχους (video)

Η Μαράια Κάρεϊ δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά το «Auld Lang Syne» με αφορμή τον ερχομό του 2021, αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα - δεν γνωρίζει τους στίχους. Στο βίντεο η τραγουδίστρια του «All I Want for Christmas is You» φοράει ένα λαμπερό φόρεμα και είναι περιτριγυρισμένη από χιόνια.

Τραγουδά στο Instagram μια a capella έκδοση του δημοφιλούς στις ΗΠΑ τραγουδιού, αλλά σταματά και παραδέχεται: «Δεν ξέρω πώς πηγαίνει... και δεν μπορούσα ποτέ να το προφέρω σωστά».

Το βίντεο της Μαράια Κάρεϊ κλείνει με το μήνυμα: «Σας αγαπώ! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Ας ελπίσουμε για καλύτερες, καλύτερες μέρες, το 2021 και στη συνέχεια». Το τραγούδι προέρχεται από ένα ποίημα του 1788, του εθνικού ποιητή της Σκωτίας, Ρόμπερτ Μπερνς, στο οποίο έχει προστεθεί παραδοσιακός λαϊκός ρυθμός.

Η φράση «for auld lang syne» αντιστοιχεί σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent στο «όπως τον παλιό καιρό». Είναι ένα ποίημα που καλεί στη διατήρηση των παλαιότερων, αγαπημένων μας φιλιών. Συνδέεται με τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, μία περίοδο που οι άνθρωποι συναντιούνται για να θυμηθούν τις παλιές χαρές και θλίψεις, ειδικά εκείνες που πέρασαν μαζί ο ένας παρέα με τον άλλον.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ