Η Λίλι Άλεν θα κάνει ντεμπούτο στο θέατρο στο West End σε υπερφυσικό θρίλερ

Η Λίλι Άλεν πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της σε θέατρο στο West End του Λονδίνου σε ένα «πολύ τρομακτικό» υπερφυσικό θρίλερ αυτό το καλοκαίρι.

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θεατρικό έργο του Ντάνι Ρόμπινς με τίτλο «2:22 – a Ghost Story».

Η Λίλι Άλεν περιέγραψε το έργο ως «εξαιρετική έρευνα για τα φαντάσματα που μας στοιχειώνουν» και είπε ότι προσφέρει μια τρομακτική πλοκή και «στοχασμούς για τον γάμο, τις σχέσεις και την οικογένεια».

Οι ζωντανές συναυλίες ήταν το πιο συναρπαστικό κομμάτι της καριέρας μου, ανέφερε και πρόσθεσε: «Συνδέεσαι με μια ομάδα ατόμων και υπάρχει ο αυθορμητισμός ότι μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε μέσα στη νύχτα».

Το έργο, που παρουσιάζεται από τη Runaway Entertainment, θα σκηνοθετηθεί από τον Μάθιου Ντάνστερ και οι συμπρωταγωνιστές της Λίλι Άλεν είναι οι Τζούλια Τσαν, Τζέικ Γουντ και Χάντλεϊ Φρέιζερ. Στο έργο οι τέσσερις φίλοι δειπνούν σε ένα σπίτι, το οποίο ο χαρακτήρας που υποδύεται η Άλεν θεωρεί στοιχειωμένο.

Ο σκηνοθέτης χαρακτήρισε το έργο ως συνδυασμό τρόμου και κοινωνικού σχολίου, είπε ότι μαζί με τη σκηνογράφο Άννα Φλάισλε θα δημιουργούσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και σασπένς.

Το θεατρικό έργο θα παρουσιαστεί στο Noël Coward τον Αύγουστο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ