Η κραυγή... της JLO: Γιατί η εκρηκτική Λατίνα είναι το πρώτο viral του 2021

Το 2020 ξεκίνησε επίσημα με την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο Ημίχρονο του Super Bowl μαζί με τη Σακίρα, όπου αποθεώθηκαν για το σόου που έστησαν. Οπότε έμοιαζε ωραίο κλείσιμο της χρονιάς αν η J.Lo τραγουδούσε στο ετήσιο Dick Clark's New Year's Rockin' Eve, όπου θα αποχαιρετούσε τη χρονιά τραγουδώντας, σε μια συναυλία μαζί με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. 

Η τραγουδίστρια στον λίγο χρόνο που της δόθηκε, ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το νέο της single, ''In the Morning'', μια νέα εκδοχή του πρώτου της χιτ ''Waiting for Tonight'' αλλά και μία... νέα διασκευή του θρυλικού ''Dream On'' των Aerosmith που κυκλοφόρησε το 1973. Αν γνωρίζεις το κομμάτι, θα ξέρεις σίγουρα πως περιλαμβάνει μια αρκετά ψηλή νότα, που ταιριάζει απόλυτα στον Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith αλλά λίγοι κατάφεραν να την μιμηθούν. Για την ακρίβεια, πολλοί αποφεύγουν το τραγούδι γι' αυτό τον λόγο, άλλοι την χαμηλώνουν στα μέτρα τους και άλλοι έχουν τις φωνητικές δυνατότητες να την ''πατήσουν'' όπως πρέπει. 

Ας πούμε πως η J.Lo δεν ανήκει στην τελευταία κατηγορία. To αποτέλεσμα ήταν μια... κραυγή που μας έπιασε εξ απροόπτου, και φυσικά κατέληξε να γίνεται το πρώτο viral του 2021, με το Twitter να δίνει ρέστα.

Πηγή: must