Κλείσιμο

Η κάμερα τον «τσάκωσε» να φιλάει την ερωμένη του στο γήπεδο και έγινε viral (Vid)

Ένας άνδρας στο Εκουαδόρ πήγε, ανυποψίαστος, με την ερωμένη του να δει αγώνα και προκάλεσε ιντερνετικό ντελίριο καθώς «συνελήφθη» από τις κάμερες του γηπέδου, που τους κατέγραψε να φιλιούνται το οποίο μάλιστα προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη. 

 

Την στιγμή που ο Deyvi Andrade το αντιλήφθηκε ήταν πλέον αργά καθώς η τρυφερή στιγμή που τους έπιασε προβαλλόταν ήδη σε όλο το γήπεδο. Μάλιστα, προσπάθησε να απομακρυνθεί από τη γυναίκα. Ωστόσο η κίνησή του αυτή χειροτέρεψε την κατάσταση καθώς θεωρήθηκε ύποπτη.

Ο ίδιος παραδέχτηκε, μέσω Facebook  πως απάτησε την σύντροφό του και «επιτέθηκε» στον κόσμο που τον κατέκρινε. 

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του αναφέρει: «Εάν ήταν μια γυναίκα στη θέση μου τι θα κάνατε; Πολλά βίντεο κυκλοφορούν με άπιστες γυναίκες αλλά κανείς δεν τις κορόιδεψε τόσο όσο εμένα. Πρόκειται να υπερασπιστώ την τιμή μου σαν άντρας μέχρι τέλους. Κανείς δεν θα καταστρέψει την εικόνα μου. Αυτές οι γυναίκες που με κριτικάρουν ξέρω πως έχουν επίσης απατήσει αλλά συνεχίζουν να με σχολιάζουν».

«Δεν είμαι περήφανος για όλα όσα μου συνέβησαν αλλά όσο και αν προσπαθώ να ανακτήσω τη σχέση μου την καταστρέφετε με τον χειρότερο τρόπο κρίνοντας και κοροιδεύοντας σαν να είναι η ζωής σας τέλεια.. Τα κακά σας vibes μόνο κακό μου κάνουν» έγραψε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη ανάρτηση του, ενώ σε άλλες ευχαριστεί κάποιους που τον υποστήριξαν ψυχολογικά και του έδωσαν συμβουλές για να τα ξαναβρεί με την σύντροφο του». 

Πηγή: skai.gr