Κλείσιμο

Η Κάιλι Τζένερ αγόρασε πόνι 200.000 δολαρίων στην κόρη της - «Γλέντι» στο Twitter

Γνωρίζουμε ότι η Κάιλι Τζένερ έχει μια ολόκληρή περιουσία και μπορεί να κάνει με τα χρήματά της ότι θέλει. Παρόλο που το Forbes την πέταξε έξω από την λίστα των δισεκατομμυριούχων έχει αρκετά χρήματα για να αγοράσει στην μικρή της κόρη Στόρμι τέσσερις μίνι τσάντες Prada ή ένα πόνι αξίας 200.000 δολαρίων τόσο απλά.

Ναι καλά διαβάσατε η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας αγόρασε στην 2χρονη κόρη της πόνι από την Ολλανδία ένα 17χρονο γκρι κυνηγό. Το όνομα που αποφάσισαν να του δώσουν είναι Frozen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

coolest baby to ever do ittt⛈🤍🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Μόνο για την αποστολή από την Ολλανδία χρειάστηκε γύρω στις 10.000 δολάρια. Όπως όλοι μας έτσι και το πόνι το οποίο ταξίδεψε από την Ευρώπη στο Λος Άντζελες έπρεπε να μπει σε καραντίνα.

Λοιπόν, αν και κάποιος μπορεί να πει ότι μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά της όπως προτιμάει κάποιοι άλλοι θα έλεγαν ότι η αγορά ενός τόσο ακριβού πόνι για την μικρή της κόρη είναι πραγματικά υπερβολική ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση την οποία διανύουμε όλοι μας.

Όπως ήταν φυσικό το Twitter αντέδρασε και παρακάτω σας δείχνουμε μερικά από τα tweets που έγραψαν χρήστες της πλατφόρμας.

«Ώστε η Κάιλι μόλις πήρε στην Στόρμι ένα πόνι 200.000 δολαρίων».

«Πιστεύετε ότι η Κάιλι Τζένερ μπορεί να φ΄ρει και σε μένα ένα πόνι 200.000 ή ζητάω πολλά;»

«Η Κάιλι Τζένερ μόλις αγόρασε ένα πόνι για την δίχρονη κόρη της που κοστίζει περισσότερο από όλα τα έτη μου στη νομική σχολή». 

Πηγή: must