Η έκπληξη του Ρότζερ Φέντερερ σε δύο μικρές Ιταλίδες που έπαιζαν τένις στις ταράτσες τους (video)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε δύο νεαρές Ιταλίδες, τη 13χρονη Βιτόρια και την 11χρονη Κάρολα, οι οποίες έγιναν viral  μέσα στην καραντίνα επειδή έπαιζαν τένις στις ταράτσες των σπιτιών τους.

Ο 38χρονος Ελβετός μάστερ του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ, συγκινήθηκε από την επιμονή των κοριτσιών κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Προσωπικά για μένα, αυτή ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου ως τενίστας», δήλωσε. 

Το βίντεο των κοριτσιών είχε μεγάλη επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κερδίζοντας σχεδόν επτά εκατομμύρια προβολές στο Twitter, 1,3 εκατομμύρια προβολές στο Facebook και σχεδόν 450.000 προβολές στο Instagram εντός μιας ημέρας από τη δημοσίευση. 

Ο Φέντερερ σε συνεργασία με τη Barilla μπήκε στη δράση, κάνοντας έκλπηξη στα δύο κορίτσια και παίζοντας μαζί τους στις ταράτσες.

«Ήταν υπέροχο. Έχω παίξει σε πολλά δροσερά μέρη σε όλο τον κόσμο. Αλλά αυτό είναι σίγουρα για μένα μια μοναδική εμπειρία», είπε ο τενίστας. «Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε οπουδήποτε και να διασκεδάσουμε με αυτό. Η καλύτερη στιγμή, ειλικρινά.»

 

 

Στο βίντεο, ο Φέντερερ αποκάλυψε ότι είχε άλλη μια έκπληξη για τα κορίτσια. Σε συνεργασία με την Barilla, τις στέλνει στην Ακαδημία Rafa Nadal από το Movistar για καλοκαιρινή κατασκήνωση.
 

Πηγή: ATPtour
TAGS: τένις