Η Beyonce ξεσπά: «Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες!»

Είναι ανατρεπτική και ποτέ δεν κάνει κάτι βαρετό! Η Beyonce έδωσε μια μάλλον διαφορετική συνέντευξη, απαντώντας, όπως φέρεται, κάπως πιο «απότομα» από το αναμενόμενο στην «πιο μισητή», ερώτηση που συνηθίζουν να τις κάνουν και δεν είναι άλλη από το αν είναι πάλι έγκυος.

Ειδικότερα, πρόκειται για συνέντευξη η οποία και θα μεταδοθεί σε ντοκιμαντέρ του Netflix. Φτάνοντας στην ερώτηση  η επιτυχημένη καλλιτέχνης δεν κρύβει την αγανάκτησή της για την «πιο μισητή ερώτηση» που συνηθίζουν να της κάνουν και φυσικά δεν απαντά.

«Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες!», φέρεται να είπε.

«Η τελευταία φορά που μπήκα σε μάρκετ ήταν σε ένα μπακάλικο πριν από συναυλία της Μαντόνα. Μαζί με τον Jay μπήκαμε σε ένα Crenshaw και αγοράσαμε μια Cuervo και πατατάκια Funyuns. Και σας βλέπω στα Target που προσπαθείτε να με φωτογραφίσετε».

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Must, στα 11 χρόνια γάμου με τον δισεκατομμυριούχο μουσικό και παραγωγό Jay Z, οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 7χρονη Μπλου Άιβι και τα δίχρονα δίδυμα Ράμι-Κάρτερ και Σερ. 

Υπάρχει κάτι που να την αγχώνει; «Νομίζω ότι το πιο στρεσογόνο πράγμα για μένα είναι η ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά και sτη ζωή μου. Να φροντίζω να είμαι παρούσα για τα παιδιά μου, να πηγαίνω την Μπλου στο σχολείο και τον Ράμι και τoν Σερ στις δραστηριότητές τους. Να βγαίνω με τον άνδρα μου και να επιστρέφω στην ώρα μου σπίτι για να φάω με την οικογένειά μου.», λέει.

Αντίθετα εστιάζει στην αποδοχή της εμφάνισής στέλνοντας ένα μήνυμα σε κάθε γυναίκα: «Αν κάποιος μου έλεγε πριν 15 χρόνια ότι το σώμα μου θα περνούσε από τόσες αλλαγές και διακυμάνσεις, και ότι θα ένιωθα πιο θηλυκή και ασφαλής με τις καμπύλες μου, δεν θα το πίστευα. Αλλά τα παιδιά και η ωριμότητα με δίδαξαν να εκτιμώ τον εαυτό μου πέρα από την φυσική εμφάνιση και πραγματικά να κατανοώ ότι είμαι υπέρ-αρκετή, ανεξαρτήτως της φάσης που βρίσκομαι στη ζωή μου. Το να μην δίνεις "δεκάρα" είναι από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα».

Την ρωτούν για το αν απογοητεύεται που δεν κέρδισε μεγάλα βραβεία με τους δίσκους Lemonade και Homecoming και απαντά «ούτε καν»: «Η επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό για μένα πια. Οι αποβολές που είχα με δίδαξαν ότι πρέπει να γίνω η μητέρα του εαυτού μου πριν γίνω μητέρα κάποιου άλλου. Μετά ήρθε η Μπλου και η αναζήτηση για τον σκοπό μου έγινε πολύ βαθύτερη. "Πέθανα και ξαναγεννήθηκα¨μέσα στη σχέση μου και η εξερεύνηση του εαυτού έγινε ακόμα πιο δυνατή».


«Το να είμαι πια Νο1 δεν ήταν πια προτεραιότητα για μένα. Η αληθινή νίκη ήταν να δημιουργήσω τέχνη και να αφήσω μια παρακαταθήκη που θα ζήσει πολύ περισσότερο από μένα. Αυτό με γεμίζει». Βέβαια κάποιες φορές μερικές κριτικές την ενοχλούν: «Είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ ωστόσο να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είμαι δυνατή και είμαι φτιαγμένη για αυτό. Δόξα τω Θεώ ο περισσότερος θόρυβος δεν με αγγίζει μετά από όλα αυτά τα χρόνια». 

ΠΗΓΗ: MUST

Πηγή: skai.gr