Κλείσιμο

Η Αντέλ έπαθε...Μπιγιονσέ: Σάλος με την φωτογραφία της στο instagram

H κυκλοφορία του φιλμ ''Black is King'', της Μπιγιονσέ ενθουσίασε όχι μόνο το κοινό της αλλά ακόμη και τους συναδέλφους της. Συγκεκριμένα, σε εκδηλώσεις θαυμασμού, στο instagram, προχώρησε και η Aντέλ η  έδειξε για ακόμα μια φορά τη μεγάλη της αγάπη για την τραγουδίστρια αφού όχι μόνο ανέβασε ένα post αφιερωμένη σ' αυτή, αλλά φρόντισε να ''αντιγράψει'' το look της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Κατά τη διάρκεια του film, ένα από τα πολλά φανταστικά ρούχα της Μπιγιονσέ, είναι μια ολόσωμη φόρμα με print μισοφέγγαρου, από τη σχεδιάστρια Marine Serre. Η Αντέλ φόρεσε το ίδιο αλλά εκείνη επέλεξε top! 

''Ευχαριστούμε Queen που μας έκανες να νιώσουμε αγάπη μέσα από την τέχνη σου'' έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που τη δείχνει χαμογελαστή κάτω από μία οθόνη, με το στιγμιότυπο του φιλμ με την εν λόγω φόρμα.  

Aξίζει να σημειωθεί πάντως πως εκτός των άλλων εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει η θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της Αντέλ η οποία ποζάρει με πολλά κιλά λιγότερα και εντελώς διαφορετική κόμμωση- που παραπέμπει στα σγουρά μαλλιά της Beyonce.

Πηγή: must