Η 14χρονη Νεφέλη που δεν μιλά, τραγουδάει Πρωτοψάλτη και συγκινεί

Facebook

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η ’λκηστις Πρωτοψάλτη για την μικρή Νεφέλη που από μωρό αντιμετώπιζε δυσκολίες.

Η 14χρονη Νεφέλη είχε σοβαρά κινητικά προβλήματα από όταν γεννήθηκε, ενώ μετά από εγκεφαλικό που είχε πάθει είχε μείνει για πολλούς μήνες σε κώμα και οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στους γονείς της. Όμως, τα κατάφερε και τα ξεπέρασε όλα εκτός από ένα πράγμα: δεν μπορεί να μιλήσει. Η μικρή Νεφέλη ζει στην Κύπρο και έκανε την ’λκηστη Πρωτοψάλτη να λυγίσει όταν ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί της!

Το 14χρονο κορίτσι μεγάλωσε με τα τραγούδια της ’λκηστις που της έβαζε η μητέρα της να ακούει και παρότι δεν μπορεί να μιλήσει μπορεί να τραγουδήσει και μάλιστα υπέροχα!

Η ’λκηστις Πρωτοψάλτη ανήρτησε ένα βίντεο στο Facebook, γράφοντας ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα: «Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή. Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων. Δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού ….. στο θαύμα της μουσικής! Η Νεφέλη δεν μιλάει… μόνο τραγουδάει… Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».