HAWAII 5-0: Από Δευτέρα 12 Ιουλίου στον ΣΚΑΪ (vid+pics)

Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και η δράση κατακλύζει την οθόνη του ΣΚΑΪ. Κάθε απόγευμα στις 17.00, οι ήρωες του Hawaii 5-0, του ριμέικ της θρυλικής και πολυβραβευμένης σειράς της δεκαετίας του ’70, καλούνται να "καθαρίσουν" το έγκλημα από τις ηλιόλουστες περιοχές της Χαβάης.

Ο αξιωματικός του Ναυτικού, Στιβ ΜακΓκάρετ, επιστρέφει στη Χαβάη για να ερευνήσει τη δολοφονία του πατέρα του και η Κυβερνήτρια τού ζητά να ηγηθεί μιας επίλεκτης ομάδας αστυνομικών. Δολοφόνοι, τρομοκράτες, ληστές, έμποροι όπλων και ναρκωτικών, μέλη συμμοριών και απαγωγείς μπαίνουν στο στόχαστρό τους και η αποστολή τους είναι ξεκάθαρη: να καταπολεμήσουν κάθε μορφή παρανομίας στο πανέμορφο νησί του Ειρηνικού.

Δείτε το trailer:

 

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια:

Δευτέρα 12 Ιουλίου, Pilot
Η πρώτη υπόθεση της επίλεκτης ομάδας είναι ο εντοπισμός ενός εμπόρου όπλων που συνδέεται με τον δολοφόνο του πατέρα του ΜακΓκάρετ.

Τρίτη 13 Ιουλίου, Malama Ka Aina
Ο πόλεμος συμμοριών κατά τη διάρκεια ενός σχολικού αγώνα κλιμακώνεται, με αποτέλεσμα πολλοί θεατές να τραυματιστούν και ο αρχηγός μιας από τις συμμορίες να σκοτωθεί. Η ομάδα Five-0 προσπαθεί να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση, αποκαλύπτοντας μια πιθανή συνεργασία μεταξύ συμμοριών της Σαμόα και της τοπικής μαφίας!

Τετάρτη 14 Ιουλίου, Lanakila
Η ομάδα Five-0 καλείται να εντοπίσει έναν βίαιο κατάδικο μετά την απόδρασή του από τις φυλακές του νησιού. Ο δραπέτης αναζητά τα χρήματα που είχε κλέψει και απαγάγει ένα νεαρό ζευγάρι που κάνει τις διακοπές του στο Γουακίκι! Στο μεταξύ, η αδερφή του ΜακΓκάρετ φθάνει στο νησί.

Πέμπτη 15 Ιουλίου, Nalowale
Όταν η έφηβη κόρη του πρέσβη των ΗΠΑ στις Φιλιππίνες βρίσκεται νεκρή στην παραλία του Γουακίκι, ο Κυβερνήτης ζητά από την ομάδα να βρουν την αδερφή της, η οποία είχε κι αυτή απαχθεί.

Παρασκευή 16 Ιουλίου, Ko'olauloa 
Στο σημερινό επεισόδιο, όταν ο διευθύνων σύμβουλος μιας σπουδαίας και επιτυχημένης επιχείρησης ειδών σερφ δολοφονείται, η Κόνο στρέφεται στο παρελθόν της και η ομάδα διεισδύει στον κόσμο του σερφ της βόρειας ακτογραμμής.

Πρωταγωνιστούν: Alex O’ Loughlin (Στίβεν "Στιβ" Μαγκάρετ), Scott Caan (Ντανιέλ "Ντάννυ" Γουίλιαμς), Taylor Wily (Καμεκόνα), Daniel Dae Kim (Τσιν Χο Κέλλυ), Grace Park (Κόνο Καλακάουα), Jean Smart (Κυβερνήτρια Πατ Τζέιμσον), Mark Dacascos (Γουό Φατ), κ.ά.
Creators: Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman, Leonard Freeman

HAWAII 5-0. Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά στις 17.00 στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr