H Ελληνίδα κολλητή της Κάιλι Τζένερ ποζάρει με μπικίνι για τα γενέθλιά της (pics)

H Αναστασία Καρανικολάου, είναι η πλέον η κολλητή φίλη της διαβόητης 22χρονης δισεκατομμυριούχου Kylie Jenner, και τώρα γιόρτασε τα 23α γενέθλιά της, παρέα με τους διάσημους φίλους της.

Θυμίζουμε πως μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε πως η Jordyn Woods (η άλλοτε "κολλητή" της Kylie) ήταν μια από τις γυναίκες, με τις οποίες ο γνωστός μπασκετμπολίστας Tristan Thompson, είχε απατήσει την Khloe Kardashian (αδελφή της Kylie), η οικογένεια Kardashian γύρισε σύσσωμη την πλάτη στην Jordyn και πλέον, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, η "επίσημη κολλητή" της Kylie είναι η Αναστασία, που και η ίδια είναι δημοφιλής στο Instagram ως StassieBaby.

Πλέον, έχοντας και την Kylie στο πλευρό της, η Αναστασία, έχει καταφέρει να αποκτήσει πάνω από 8 εκατομμύρια followers στο Instagram και η φήμη της διαρκώς μεγαλώνει.

Τώρα που είχε γενέθλια, η ίδια πόσταρε πόζες της με ένα ροζ στράπλες μπικίνι για να γιορτάσει "τα 23 χρόνια της κάτω από τον ήλιο" , ενώ πόζαρε με τους φίλους της (που φορούν όλοι τους - και η Kylie) φούτερ από τη fashion συλλογή που έχει λανσάρει η Αναστασία, αλλά από το... παρεάκι, έλειπαν και μερικά άτομα λόγω καραντίνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23 years around the sun 💕 my birthday wish is for you to please please go out and vote today!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

missing liv and taylor but these are my humans.. i appreciate you all more than you know ❤️ thank you for a special night

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) στις

Η δε Kylie, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κολλητή της, ανεβάζοντας μερικές παλιές κοινές πόζες της και την αποκάλεσε "αδελφή" της, και την "καλύτερη θεία" της κόρης της και ευχαρίστησε το Θεό, που την έβαλε στη ζωή της, αφού εξομολογήθηκε πως δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει χωρίς αυτή και πως θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος των καιρών.

Πηγή: sigmalive