Για τα αρνητικά και κάποιες φορές υβριστικά μηνύματα που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μίλησε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης στον Alpha.

«Στα social media η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου. Είχα πάει στο Pride τον περασμένο Ιούνιο και είχα βάλει μια φωτογραφία. Κάποιοι είτε έγραψαν από κάτω είτε σε direct message πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο. Ποιος τους είπε ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό; Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι, αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Αυτό.

Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός. Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς και ο καθένας να μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Παλιότερα μου είχαν ευχηθεί να πεθάνω από καρκίνο. Αυτό το πράγμα δεν το θέλω στη σελίδα. Κάνω block» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πηγή: tlife