Γιατί η Χαβάη είναι η πιο "ευτυχισμένη" πολιτεία των ΗΠΑ

Γιατί η Χαβάη είναι η πιο "ευτυχισμένη" πολιτεία των ΗΠΑ

O ιστότοπος WalletHub, που ειδικεύεται σε χρηματοικονομικά θέματα, μετά από σχετική έρευνα που έκανε, ανέδειξε την Χαβάη ως την πιο «Πιο Ευτυχισμένη Πολιτεία στην Αμερική».

Αναλυτικότερα, το WalletHub που ανέλυσε κάθε μια από τις 50 Πολιτείες μέσα από 32 διαφορετικές παραμέτρους, έδωσε στην Χαβάη την πρωτιά και έπειτα, "τοποθέτησε" τις πολιτείες Γιούτα, Μινεσότα, Νιού Τζέρσεϊ, Μέριλαντ, Καλιφόρνια, Βόρεια Ντακότα, Άιοβα, Άινταχο και Κονέτικατ, με την αντίστοιχη σειρά.

«Η ευτυχία είναι ένα αίσθημα χαράς, ικανοποίησης. Εάν σύνολο θετικών συναισθημάτων. Η ευτυχία είναι στόχος όλων των ανθρώπων. Όλοι θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και κυρίως αυτά τα συναισθήματα να διαρκούν όσο γίνεται περισσότερο», δήλωσε η Δρ. Τσιέ-Τσεν Μπάουεν από το τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Κλίβελαντ Στέιτ

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Huffingtonpost.gr, οι τρεις βασικές κατηγορίες στις οποίες χωρίστηκε η έρευνα ήταν η «συναισθηματική και σωματική ευεξία» με 50 πόντους, το «εργασιακό περιβάλλον» και «κοινότητα και περιβάλλον» από 25 η κάθε μία.

Αναφερόμενος στο ότι η φετινή χρονιά ήταν αρκετά ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας, ο Άνταμ ΜακΚαν, αρθρογράφος του WalletHub τόνισε: «Το 2020, η πανδημία του COVID-19 άλλαξε την ζωή όπως την γνωρίζουμε, με πολύ κόσμο να νοσεί, περιορίζοντας τις κοινωνικές επαφές και με μεγάλες απώλειες θέσεων εργασίας».

Πηγή: Must