Κλείσιμο

Γιατί η Jennifer Lopez έχει αδυναμία στην Billie Eilish - Τι αποκάλυψε

Η Jennifer Lopez αποφάσισε πρόσφατα να αποκαλύψει τις αδυναμίες της στη showbiz και μάς έκανε να αντιληφθούμε για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Πιο συγκεκριμένα, η σταρ ρωτήθηκε ποια νεαρά ταλέντα βρίσκει ταλαντούχα και δεν δίστασε να μιλήσει για μια συνάντηση με ένα από τα αγαπημένα της, το οποίο όπως είπε ήταν «εντυπωσιακό».

«Η Billie Eilish» είπε η JLo και συμπλήρωσε: «Η κόρη μου είναι ερωτευμένη μαζί της. Είχαμε μια συνάντηση μετά τη συναυλία της Billie Eilish και ήταν καταπληκτική».
 
«Η κόρη μου ήταν εκστασιασμένη από την Billie Eilish... Πήγαμε μετά τη συναυλία στο καμαρίνι της και η κόρη μου περπατούσε έκπληκτη με το χέρι στο στόμα της. Και την κοίταξα και σκέφτηκα: "τι ταλέντο" και κατάλαβα γιατί αυτό το κορίτσι έχει γίνει είδωλο. Για πολλούς λόγους, για τη μουσική της, τους στίχους...», είπε η ποπ σταρ. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Emme met Billie 💚💚💚 😭

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

«Με έκανε να θέλω να κάνω περισσότερα για τους θαυμαστές μου, αυτό που έκανε και η Billie Eilish στην κόρη μου. Αγαπάμε την Billie», πρόσθεσε.
 
Η JLo μοιράστηκε επίσης την αγάπη της για μία ακόμη νεαρή ποπ σταρ, την Ariana Grande.
 
«Λατρεύω την Ariana Grande», είπε. «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Δεν είναι μόνο η όμορφη φωνή της. Είναι το πνεύμα της. Είναι η παρουσία της. Είναι η ικανότητά της να κάνει διαφορετικά πράγματα. Μου αρέσει να τη βλέπω».

 

Πηγή: must