Κλείσιμο

Γιατί είπαν στην Κέιτ Μίντλετον να μην αποκτήσει πολλά παιδιά

Μια αποκάλυψη από το παρελθόν ήρθε στην επιφάνεια και ομολογουμένως μάς ξάφνιασε αφού βάση αυτής η Κέιτ Μίντλετον δέχτηκε την συμβουλή να μην προχωρήσει σε τρίτη εγκυμοσύνη... για "κοινωνικούς" λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, το 2017 ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρέθηκαν στην Γερμανία και κατά την παραμονή τους εκεί τους δώρισαν ένα παιχνίδι για μωρά. Λόγω του ότι την περίοδο εκείνη η Charlotte και ο George ήταν ήδη τεσσάρων και δύο αντίστοιχα, η Κέιτ φαίρεται να είπε: "Θα πρέπει να αποκτήσουμε και άλλα μωρά”.

Λίγο μετά από την επιστροφή τους από το ταξίδι, σε μια  ανοιχτή επιστολή, η Executive Director President, Anne Green Carter Dillard έγραψε, "το παράδειγμα που δίνει η Βασιλική Οικογένεια είναι πολύ σημαντικό. Η απόφαση σας να αποκτήσετε μια μεγαλύτερη οικογένεια θέτει ζητήματα όπως η βιωσιμότητα και η αμεροληψία”. Και πρόσθεσε "οι μεγάλες οικογένειες δεν είναι βιώσιμες. Παρά το γεγονός πως η Charlotte και ο George ζουν εξαιρετικές ζωές, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για ένα τρίτο παιδί”.

Η συμβουλή πάντως δεν φαίνεται να επηρέασε το βασιλικό ζευγάρι... αφού δύο μήνες μετά ανακοίνωσε τον ερχομό του Louis.

Πηγή: Must