«Foe»: Η ταινία που θα φέρει στις οθόνες μας τον Paul Mescal μαζί με Ronan και Stanfield

Μέσα σε αυτή την είδηση για τη νέα ταινία Foe βρήκαμε πολλά καλά νέα. Αρχικά, ο Paul Mescal ετοιμάζεται ίσως για τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία μετά το Normal People. Επιπλέον, η Saoirse Ronan θα παίξει επιτέλους σε ταινία που δεν είναι εποχής-ιστορική. Όσο για τον LaKeith Stanfield, όσες ταινίες και να κάνει δεν θα είναι ποτέ αρκετές.

To Foe θα βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Iain Reid
Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ από το συγγραφέα που μας έφερε και το I’m Thinking of Ending Things. Αυτή τη φορά η ιστορία εξελίσσεται στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον όπου ο πλανήτης έχει πια εξαντλήσει τα ενεργειακά και περιβαλλοντικά του αποθέματα. Ο Junior και η Hen είναι ένα ζευγάρι που ζουν απομονωμένοι σε μία μικρή φάρμα. Όλα κυλούν ομαλά στις ζωές τους μέχρι που εμφανίζεται ο Terrance. Εκείνος τους ανακοινώνει ότι ο Junior επιλέχθηκε να ταξιδέψει σε ένα μικρό σταθμό που κινείται γύρω από την τροχιά της γης. Ο Junior αμέσως ανησυχεί και δεν θέλει να αφήσει τη σύζυγό του μόνη της. Ωστόσο, η Hen δεν θα μείνει μόνη της. Μία πολύ οικεία φιγούρα πρόκειται να αντικαταστήσει τον Junior στο σπίτι.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Garth Davis, ο οποίο το 2016 έφερε το Lion στις οθόνες μας
Ο ίδιος ανέφερε ότι καιρό τώρα έψαχνε μία καλή ιδέα για να δημιουργήσει μία ταινία φαντασίας. Όταν τελικά έπεσε στα χέρια του το Foe, δεν μπορούσε να σταματήσει να το διαβάζει. Αυτό που τον τράβηξε περισσότερο στην ιστορία ήταν τόσο η απεικόνιση ενός πλανήτη που μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, όσο και μία αντίστοιχη δυναμική που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι. Και φυσικά το πόσο ευμετάβλητα είναι όλα αυτά και το πώς οι ισορροπίες μπορεί να διαταραχθούν από τη μία μέρα στην άλλη.

Η ταινία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα της. Στην καλύτερη περίπτωση θα τη δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2022, αλλιώς θα κάνουμε αρκετή υπομονή.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς να φροντίσεις την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια

5 sustainable brands με μαγιό που συνδυάζουν το στιλ με την προστασία του πλανήτη
 

Πηγή: Savoirville