«Φέρε επαέ τα κοπέλια»: Viral η κρητικιά γιαγιά με 100 απογόνους

Η Μανούσαινα αποφάσισε να...μονιάσει όλη η στενή οικογένεια και να ξαναδεί τους συγγενείς και τους απογόνους της όλους μαζί. Το αποτέλεσμα...εντυπωσιακό!

Έάν ήταν στην Κίνα θα λέγανε πως μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Αλλά εδώ σε μια φωτογραφία είναι όλη η ευτυχία! Η Μαρία Παρασύρη -Κλίνη (Μανούσαινα) πρόσφατα είχε μια ιδέα για την οποία κανένας από τους σχεδόν 100 απογόνους της δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση.

"Να μαζευτείτε όλοι μαζί, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, ανήψια να σας δώ! Θέλω να μονιάσομε! Θέλω  να είμαστε όλοι μαζί" τους είπε. Κανένας δεν της χάλασε το χατίρι.

Πρόσφατα έγινε η συνάντηση, στο Γενί Γκαβέ, όχι στα Ζωνιανά όπου μένει η 81χρονη Μανούσαινα και είδε σχεδόν όλους να έρχονται από όλη την Κρήτη για να τη συναντήσουν!

Nα σημειωθεί πάντως πως δεν έχει διευκρινιστεί, το πόσο πρόσφατη είναι η φωτογραφία κι αν έχει τραβηχθεί πριν ή μετά την επιβολή μέτρων κοινωνικών αποστάσεων εξαιτίας του κορωνοιού.

Περίπου 100 είναι όλοι μαζί. Τα παιδιά της, ο αδερφός της, τα πρώτα ανήψια, τα εγγόνια, τα δισέγγονα. Και σίγουρα θα δει και μερικά τρισέγγονα ακόμη διότι ορισμένες δισεγγονές της ετοιμάζονται για γάμο!

"Αυτή είναι η λύση και για την Ελλάδα, μια Μανούσαινα" έλεγε ένας εγγονός υπονοώντας το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας που βέβαια στα Ζωνιανά το έχουν λύσει καθώς η μέση οικογένεια έχει 5 και 6 παιδιά!

"Και να φανταστείτε ότι από τη φωτογραφία λείπουν 7-8 εγγόνια ακόμη, λέγανε τα παιδιά της! Που συμπλήρωναν ότι είναι..μια τυπική Ζωνιανή οικογένεια, μπορεί άλλοι να έχουν περισσότερους απογόνους και από τη Μανούσαινα.

Mε πληροφορίες από CRETAPOST