EUROGAMES: Ο μεγάλος τελικός την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ (trailer)

Τα Eurogames, τα αγαπημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, ολοκληρώνονται με επιτυχία την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 21.00 σε έναν τελικό που θα τα έχει όλα: αγωνία, ένταση και πολύ πολύ παιχνίδι.

Δείτε προηγούμενα επεισόδια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια, Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία και Ρωσία έπαιξαν… χωρίς σύνορα, σε μία τεράστια ανοιχτή αρένα στα θρυλικά στούντιο της Τσινετσιτά στη Ρώμη. Από την Ελλάδα διαγωνίστηκαν οι ομάδες της Σπάρτης, της Θεσσαλονίκης, των Κυκλάδων, της Αθήνας και της Κρήτης και πήραν μέρος στις πιο απρόβλεπτες και ευρηματικές δοκιμασίες, στα πιο ευφάνταστα και τρελά παιχνίδια.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, σε ένα επεισόδιο που παρακολούθησαν 2.431.737 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, η ομάδα της Κρήτης συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από τις ελληνικές ομάδες που πήραν μέρος. Οι παίκτες από την Κρήτη, με μια εκπληκτική εμφάνιση, πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής 19 Ιανουαρίου και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρόπαιο των Eurogames 2020.

Δείτε το trailer:

Πηγή: skai.gr