Επιβεβαιώνει αυτη η φωτογραφία ότι η Καρντάσιαν χώρισε με τον Κάνιε; (pics)

Μπορεί τα προβλήματα μεταξύ της Kim Kardashian και του Kanye West να γνωστοποιήθηκαν με την απόφασή του τραγουδιστή να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, ωστόσο κανένας μας δεν περίμενε πως το άλλοτε τόσο αγαπημένο ζευγάρι θα χώριζε σύντομα. Κι όμως, οι δυό τους, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ζουν ήδη χωριστά και διαπραγματεύονται τους όρους του διαζυγίου τους. Και ενώ ο χωρισμός τους αποτελεί Νο1 θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο , κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα ακούγονται. 

Καθώς όμως οι μέρες περνάνε, οι φήμες γίνονται ολοένα και πιο έντονες,. Πρόσφατα, μάλιστα,  η τηλεπερσόνα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram... και μάλλον επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί δεν θέλουν να ακούσουν: ο χωρισμός μετά από έξι χρόνια γάμου ήρθε.

Συγκεκριμένα, η Kim Kardashian δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με αφορμή το λανσάρισμα των νέων προϊόντων Skims και όπως είδαμε, έλειπε από το δάχτυλό της η βέρα της. Αναλυτικότερα, η 40χρονη σταρ σε όλες τις αναρτήσεις της από την 5η Ιανουαρίου και έπειτα εμφανίζεται χωρίς να φοράει το γαμήλιο δαχτυλίδι της - αξίας 2 εκ.δολαρίων.

Πηγή: must