Survivor: Επική «μπλε» τριάδα νίκησε τους «Κόκκινους» - Ανατροπή με αποχώρηση Άννας Μαρίας (vids)

Η Μπλε ομάδα πήρε μια επική νίκη στον στίβο μάχης του συναρπαστικού επεισοδίου της Τετάρτης στο SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Οι «Μπλε» αγωνίστηκαν με τρεις μόνο παίκτες, μετά την απόφαση της νέας κλίκας να μην αγωνιστεί, και όμως κατάφερε να επικρατήσει στο αγώνισμα επικοινωνίας με το επικό σκορ 10-6. 

Οι πέντε αποφάσισαν να κάνουν ανταρσία και ανακοίνωσαν πως δεν θα αγωνιστούν, αφήνοντας μόνους τους Τζέιμς Καφετζή, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη να τα βάλουν με όλη την ομάδα των κόκκινων.

 

Οι κόκκινοι αποφάσισαν κατόπιν σύσκεψης να κάνουν fair play και να μην χρησιμοποιήσουν τα πέναλτι και ευχήθηκαν καλή δύναμη στους τρεις αντιλάλους τους. Τελικά η απόφαση των πέντε να αφήσουν μόνους τους τρεις να αγωνιστούν τους γύρισε μπούμερανγκ γιατί εκτός από αρνητική εντύπωση δεν επέφερε κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αφού η Νίκος, Τζειμς και Άννα Μαρία επικράτησαν με 10-6 τους κόκκινους και να τους αποδείξουν πως είναι μια ομάδα μόνοι τους.

 

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν από τους μπλε, είπαν πως δε θα πάρουν από το έπαθλο φαγητού, που υπάρχει ως συνοδευτικό και ήταν τρία λαχταριστά σουβλάκια με τζατζίκι και πατάτες τηγανιτές. 

 

Η εκπληκτική «μπλε» τριάδα, ξεκινώντας με σκορ 5-0 και στη συνέχεια 9-2, δίνοντας ένα ρεσιτάλ στρατηγικής στα ματσαρίσματα, έφτασε τελικά στο 10-6. Η απόδοση των τριών «μπλε» παικτών είχε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενε η κλίκα των υπόλοιπων «μπλε» παικτών.

 

Μετά τη νίκη των Μπλε ο Τζέιμς έδειξε κάλεσε όλη την ομάδα να απολαύσει το έπαθλο του φαγητού που ήταν σουβλάκια με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα χωριάτικη, ωστόσο οι υπόλοιποι επέμειναν ότι δεν θα τον τιμήσουν αν και ο Αλέξης Παππάς επιχείρησε να γυρίσει τη «μπιφτέκα» χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά το ελληνικό επαθλο απόλαυσαν μόνο οι Τζειμς, Αννα Μαρία και Νίκος.

 

Στην ήττα τους αναφέρθηκαν οι κόκκινοι… βγάζοντας το καπέλο στην τριάδα γι αυτό που κατάφεραν οι τρεις, όμως ο Τριαντάφυλλος έδειξε να διαφωνεί με το fair play της ομάδας του. «Θέλατε ηθική και να δείξετε φιλευσπλαχνία, φάτε καρυδούλα τώρα» είπε ο τραγουδιστής. Από την κουβέντα των κόκκινων σχολιάστηκε και η «γυριστή» που επιχείρησε να κάνει ο Αλέξης Παππάς, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τον αποκαλεί «Άλεξ Παπατζή».

 

Οι κόκκινοι διασκέδασαν με τη νέα εμφάνιση του Τριαντάφυλλου, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να έρχεται πιο κοντά του αποκαλώντας τον Σάκη Ρουβά του Άγιου Δομίνικου.

 

Ένταση επικράτησε μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες και τον πρώτο να επιτίθεται λεκτικά στον αγρότη της μπλε ομάδας.

 

Μετά το τέλος του συμβουλίου, όπως πρώτα αποκάλυψε ο Σάκης, απευθύνθηκε στο μέρος του Νίκου και του είπε πως η επιλογή να υποδειχθεί ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση η Χριστίνα Κεφαλά είναι ντροπιαστική, με τον δεύτερο να έρχεται αμέσως μετά μαινόμενος προς το μέρος του, ώστε να τον προκαλέσει. Ο Νίκος, από την πλευρά του, απάντησε μιλώντας στην Άννα Μαρία και στην κάμερα, ότι ο Σάκης τον απείλησε. «Θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα γελάνε όλοι μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο Νίκος Μπάρτζης προέβη σε μια απίστευτη αφιέρωση προς την Άννα Μαρία, ο οποίος βλέπει την φίλη του να είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση από το reality επιβίωσης και εξέφρασε τα συναισθήματά του, με τους δύο παίκτες να τραγουδούν μαζί με τον Τζέιμς στην παραλία. «Πού να βρω μια να σου μοιάζει», ήταν ένα από τα τραγούδια που αφιέρωσε ο Νίκος στην Άννα Μαρία, δείχνοντας τα ειλικρινή του συναισθήματα σε ένα άτομο, με το οποίο είναι εδώ και καιρό πολύ κοντά, ενώ πρόσθεσε πως σε περίπτωση αποχώρησης του Τζέιμς θα του κάνει επίσης αφιέρωση.

 

Είναι η τελευταία νύχτα που πέρασαν μαζί κάτω από τα αστέρια του Άγιου Δομίνικου, λίγο πριν από το συμβούλιο, με την τριάδα να αναπολεί τις όμορφες στιγμές και να τραγουδά γύρω από την φωτιά. Το άξιζαν άλλωστε μετά την επική νίκη που σημείωσαν οι τρεις τους κόντρα στους πλήρεις «Κόκκινους». 

 

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως  οι δυο ομάδες θα μένουν στην παραλία των κόκκινων, ενώ στο πάρτι της ένωσης που θα γίνει τη Κυριακή, θα τραγουδήσει ο Jason Derulo με τις δυο ομάδες να αρχίζουν τους χορούς και τα τραγούδια του Αμερικανού καλλιτέχνη.

 

 

Ένας ή μία από τους Τζειμς Καφετζή, Άννα Μαρία Βέλλη και Χριστίνα Κεφαλά δεν θα είχε την ευκαιρία να ζήσει το πάρτι από κοντά, με το κοινό να στέλνει την Άννα Μαρία Βέλλη πίσω στη πατρίδα.  

 

Στο άκουσμα του ονόματος από τον Γιώργο Λιανό, οι Τζέιμς και Νίκος έμειναν άφωνοι. Ο Τζέιμς δεν μπορούσε να το πιστέψει και κρατούσε το πρόσωπό του, φανερά στενοχωρημένος με αυτή την εξέλιξη. Την αγκάλιασε μάλιστα και έβαλε τα κλάματα μόλις την αποχαιρέτησε, το ίδιο και ο Νίκος φανερά συγκινημένος. 

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor