Έμμεση απάντηση στον φιλοκυβερνητικό Τύπο; Retweet με νόημα από τον Καμμένο

Μπορεί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επισήμως να παραμένει σιωπηλός για τις επιθέσεις που δέχθηκε όσον αφορά την εναλλακτική πρόταση για τα Σκόπια που κατέθεσε στις ΗΠΑ, ωστόσο τα πυρά από τον φιλοσυριζαϊκό Τύπο, και ειδικά από την Εφημερίδα των Συντακτών, φαίνεται ότι τον ενόχλησαν ιδιαίτερα.

«O Π. Kαμμένος βλάπτει
σοβαρά τη χώρα» ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος της εφημερίδας την Πέμπτη, που επέκρινε με σφοδρότητα τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ. «Το τερμάτισε ο Καμμένος» ήταν ο αντίστοιχος τίτλος στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.



Ο υπουργός Άμυνας προς το παρόν παραμένει σιωπηλός με εμφανή διάθεση να αποφορτίσει την ένταση με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε εντούτοις να απαντήσει εμμέσως στην Εφημερίδα των Συντακτών, κάνοντας retweet το σχόλιο ενός από τους ακολούθους του. «Η Εφημερίδα των Συντακτών βλάπτει σοβαρά την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.» αναφέρει δηκτικά το tweet που υιοθέτησε ο κ. Καμμένος.


Το Μαξίμου πάντως καταβάλει επίσης σαφή προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, όπως φάνηκε και από τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι «στις ΗΠΑ υπάρχει τυφώνας, αλλά δεν λέγεται Πάνος».