«Τι μου έκανες τώρα»: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου λύγισε μιλώντας για την μητέρα της

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, όταν είδε στην οθόνη την εικόνα της μητέρας της.

«Καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…» είπε η δημοφιλής ηθοποιός έντονα φορτισμένη.

Η αγαπημένη «Ζουμπουλία» του «Παρά Πέντε», αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως η μητέρα της είχε αντιρρήσεις για την επιλογή της να γίνει ηθοποιός καθώς θεωρούσε ότι η υποκριτική «είναι μία από τις τρέλες της».

«Η μαμά μου ποτέ δεν καμάρωνε για μένα, τέλειωνε μια παράσταση και μου έλεγε "τώρα τι δουλειά θα κάνεις;". Θεωρούσε ότι ήταν μια από τις τρέλες μου, ότι δεν θα μου αποφέρει κάποια πράγματα, ήθελε να είναι σίγουρη ότι μπορώ να τα καταφέρω στη ζωή μου. Άρχισε πια να καμαρώνει με το "Παρά Πέντε" και πήγαινε στο θέατρο και έλεγε "η κόρη μου"», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκινημένη μίλησε και για την κόρη της Μαρία Χάνου αποκαλύπτοντας πως δεν ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά της στην υποκριτική.

«Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σύμφωνα με τις ικανότητές μου ως μαμά. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, αντέδρασα. Με κορόιδεψε, όμως, γιατί είναι ένα έξυπνο παιδί. Με έβαλε και τη γράψαμε σε μια σχολή που πέρασε στην Σπάρτη και με τον μπαμπά της συνεννοήθηκε να δώσει σε δραματική σχολή, γιατί κατά βάθος ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της και δεν ήξερα. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Έγινε χαμός!».

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr