Ελένη Φουρέιρα για House of Fame: Είμαστε εδώ για να περάσετε υπέροχα - Έχει διακρίνει τον νικητή;

Για την πρεμιέρα του House of Fame La Academia απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ μίλησε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που θα παρουσιάζει το πρώτο του live concert του με παρουσία μιας κριτικής επιτροπής που δεν παίζει και δεν παίζεται!

Όπως η ίδια ανέφερε «Είμασε πολύ χαρούμενοι που βγαίνουμε στον αέρα και επιτέλους θα σας δείξουμε το πρώτο live concert του House of Fame.. Είμαστε εδώ για να μας απολαύσετε και να περάσετε υπέροχα μαζί μας».

Μεταξύ άλλων η ίδια εξήγησε την διαδικασία του παιχνιδιού.

Ερωτηθείς για τους παίκτες απάντησε πως πιστεύει ότι ο κόσμος έχει ξεχωρίσει κάποιους ενώ είπε πως έχει δει 2-3 άτομα που τα βλέπει στον τελικό. 

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα τραγουδήσει κάποια στιγμή κατα την διάρκεια των live.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος είναι εκείνοι που θα αξιολογήσουν με την εμπειρία και τον μοναδικό τους τρόπο τις εμφανίσεις των σπουδαστών.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στις προδιαγραφές διεθνών σόου οι 17 σπουδαστές της Ακαδημίας θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κερδίσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Η έναρξη του live concert θα γίνει με την εμφάνιση των οκτώ σπουδαστών μαζί με την εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα σε ένα medley από: Κ. Αργυρό/Ν. Θεοδωρίδου/Μέλισσες/Destiny’s Child/Ε. Φουρέιρα. 

Στη συνέχεια οι σπουδαστές θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του House of Fame La Academia το τραγούδι πάνω στο οποίο έχουν δουλέψει με τους καθηγητές τους.

Σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία οι καθηγητές θα δίνουν το δικό τους σχόλιο στις εμφανίσεις που θα παρακολουθούν.

Η κριτική επιτροπή όμως θα είναι εκείνη που θα κάνει την τελική αξιολόγηση. Μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το ό,τι από την τελική βαθμολογία θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από τον σπουδαστή που θα έχει ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκάτοικούς του.

Τρεις υποψήφιοι θα αναδειχθούν μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής και το τηλεοπτικό κοινό θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα για να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του σπουδαστή κρατώντας τον μέσα στην Ακαδημία.

#houseoffameGr

https://www.facebook.com/GRHouseOfFame

https://www.instagram.com/grhouseoffame/?hl=en

https://twitter.com/grhouseoffame?s=03

Πηγή: skai.gr