Έλεν Μίρεν: Είναι κολακευτικό, αλλά δεν βγαίνω εγώ με τον Κιάνου Ριβς (pic)

Καθόλου δεν ενοχλείται η οσκαρική ηθοποιός Κάρεν Μίρεν που την μπερδεύουν με τη σύντροφο του Κιάνου Ριβς, Αλεξάντρα Γκραντ.

Ο 55χρονος σταρ Κιάνου Ριβς εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο κόκκινο χαλί σε γκαλά στο Λος Άντζελες με την 46χρονη σύντροφό του και καλλιτέχνη Αλεξάντρα Γκραντ. Η Γκραντ, έχει και εκείνη λευκά μαλλιά, ενώ το χτένισμα και το ντύσιμό της, ήταν κοντά στο στυλ που υιοθετεί η Μίρεν. 

Η Μίρεν μιλώντας στο Entertainment Tonight είπε ότι και εκείνη πρόσεξε ότι μοιάζουν με την Αλεξάντρα Γκραντ, όπως μεταδίδει το cbs.

Η Αλεξάντρα Γκραντ δίπλα στον αγαπημένο της Κιάνου Ριβς

«Ήταν πολύ κολακευτικό για εμένα να ξέρετε, επειδή είναι προφανώς υπέροχη», είπε η Αγγλίδα ηθοποιός. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν «βγαίνει» με τον σταρ του Χόλιγουντ.

Η Έλεν Μίρεν, είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Τέιλορ Χακφορντ τα τελευταία 22 χρόνια. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, γνωρίζουν τον Κιάνου Ριβς, καθώς το 1997 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Χάκφορντ «The Devil's Advocate».

«Τον ξέρω πολύ καλά έκανε μια ταινία με τον άνδρα μου και είναι απλώς το πιο αξιολάτρευτο άτομο. Άρα είναι ένα τυχερό κορίτσι και είμαι σίγουρη πως και εκείνος είναι ένα τυχερό αγόρι», τόνισε.

Πηγή: skai.gr