DOT. στον ΣΚΑΪ: Με καλεσμένους τους Κώστα Μαρτάκη και Μέμο Μπεγνή

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.10 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής εδώ

Το Σάββατο 14 Μάρτιου, ο Κώστας Μαρτάκης θυμάται τα πρώτα του βήματα στον χώρο και την επεισοδιακή συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη. Επίσης, εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή και γιατί η εξωτερική του εμφάνιση τού έκανε κακό.

Ακόμη:
Με τον Λάκη Γαβαλά σχολιάζουμε το My Style Rocks, ενώ μας αποκαλύπτει και μία συγκινητική ιστορία.
Ο τράπερ FY απαντάει με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια που γράφουν κάτω από τα τραγούδια του στο Youtube.
Καραβάτου, Τσαπανίδου, Μπουλέ, Κωνσταντάκη, Αναστασοπούλου, Κατσαΐτη και άλλες διάσημες ελληνίδες γιορτάζουν την ημέρα της γυναίκας και μιλάνε για όσα λένε μεταξύ τους στην κάμερα του dot.
Η Γωγώ Δελογιάννη μπαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει ζουμερά μπράουνις με φυστικοβούτυρο.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, ο Μέμος Μπεγνής εξηγεί γιατί δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ με σχέση του και γιατί συγχωρεί την απιστία. Επίσης, περιγράφει τη μεταφυσική εμπειρία που είχε και τη σχέση του με τη θρησκεία και τη ζωή.

Ακόμη:
Ο Τάσος Τρύφωνος θυμάται τις πιο viral στιγμές στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» και μιλάει για τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μιλάνε για το νέο τους θεατρικό έργο, τις μεγάλες τηλεοπτικές τους επιτυχίες αλλά και τις αρνητικές κριτικές.
Μιλάμε για τις σχέσεις με την life coach Μάρεα Λαουτάρη και τη Δανάη Μπάρκα. Τι να κάνεις αν σκέφτεσαι να ξαναγυρίσεις στον πρώην σου.
Η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει αυθεντικό ιταλικό τιραμισού.

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπέτογλου
Αρχισυνταξία: Τάσος Μπιμπισίδης


DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.10 στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr